Jak upravit feldu pro sport?
Zdravim,
Miluju rally. Píšu proto o pomoc o radu s mým autem. Jsem začatečník a potřeboval bych poradit. Takže k věci:
Mám Felicii 1.6 mpi r.v 2000 vývava sportline v super stavu. Chtěl jsem si pořídít už postavenýho favorita na volný pohár ale postupem času jsem přišel na to že musím nejdřiv omrknout vše okolo rally a proto jsem se rozhodl začít si upravovat felicii. Auta chci mít na běžně ježdění stím že bych sním chtěl občas zajet opatrnějším stylem amater rally cup ( milovice, sosnova, bělá ) abych si závodění ozkoušel a hlavně okoukal systém rally. Na autě by jsme chtěl sportovní podvozek takový aby byl i na běžný provoz ale i na sport. jízdu. Časem až si budu pořizovat jiné auto tak bych si chtěl feldu nechat jenom na rally a dodělat tam rám. Nejdřiv bych se chtěl zeptat co vše bych měl na autě poupravovat?. Chtěl bych aby mělo auto trošku větší výkon tak cca 5-12 kw navic?. Podvozek? Tvrdší ale né uplně závodní co HP sporting?. Brzdy? Jaký destičky a kotouče?. Jaký výfuk?. Ramena? Zesílená nebo stačí sériovky to samé čepy a spojka?. Pneu? Disky? Vše na běžný provoz ale i na občasné vyblbnutí na Amatér Rally Cup.
Předem děkuji za odpověd.
Petr Sýkora
p_sykora@email.cz