|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Vít
Hluchoň
|
matiz
Nejezdíte někdo náhodou matizem ?
Přítelkyně jo, a mě by zajímalo, jak tam má fungovat teploměr, zdá se mě podezřelé, že se drží mezi čtvrtinou a polovinou stupnice, jenže u korejců si nejsem jistý ničím. Tam není číslo, barevné pole, jen čárky tam jsou.
|
8.5.11, 06:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Dallen
|
Re: matiz
U kalosu to je cca v pulce.
_________________ Ex^2-Škoda 120 Ex-Forman 135Lx, nejlepší auto co jsem kdy měl. (__¤)==\*/==(¤__) AR 156 1.8TS Cuore Sportivo
|
8.5.11, 13:24 |
|
|
hans
von GLEXR
|
Kolega s tím jezdí. Jenže mám zrovna dovču, jak se ti můžu zeptat příští pondělí, jestli to do té doby nikdo nezjistí.
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
9.5.11, 07:30 |
|
|
Dawid130
|
Já jezdil atosem a tam není provozní teplota přesně na středu ale taky lehce doleva.
|
9.5.11, 13:51 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
tak je mozny, ze to maji podobne, ona se ta rucicka na tom miste drzi, kdyby byl otevrenej termostat, tak cestuje a jinej duvod nizke teploty asi nastat nemuze
zda se me to ale dost divny, k cemu je dobrej budik, kde neni videt, nejake optimum nebo hodnoty, zvlast v aute pro baby, tam mohli misto toho dat kosmeticke zrcatko, bylo by to praktictejsi
|
9.5.11, 14:12 |
|
|
fatal
rejpal
|
To proměř teploměrem a fixem udělej rysku. Nízká teplota může nastat vlivem předčasně otvírajícího termostatu.
|
9.5.11, 14:15 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
ale to pak bejva tak v prdeli, ze to coura nahoru dolu jak se mu chce, ze by se jen posunula jeho teplota sepnuti bez dalsich efektu, to se me moc nezda ono to je v podstate jedno, na nejaky nakup to staci a dal se s tim stejne nejede , jen me to prislo takovy divny prekvapive dobre ten prcek ale sviti
|
9.5.11, 14:23 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Inak neviem ako na matize, ale aveo malo napriklad velmi zaujimavy palivomer. Kontrolka bola nieco medzi favoritom a novymi autami (podotykam rok vyroby 2010). Postupne sa zacala rozsvecovat ale kym som zastal na benzinke uz zrazu nesvietila celkovo je to divocina u tycho azijskych tigrov
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
13.5.11, 19:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|