|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
JannyMi
|
felicia otačkomer
nazdar potrebujem vediet na akom principe funguje otačkomer z felicie a či je potrebna cela pristrojova doska pre jeho funkčnosť ..... odišiel mi v peugeote otačkomer.... keby sa dalo napojil by som ho na signal z hallovho snimaca ....
_________________ PEUGEOT PARTNER 1.9D DW8
|
8.10.18, 19:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Re: felicia otačkomer
U benzínových felícií už nejde libovolně měnit jen budíky, musí být celá deska přístrojovky. U dieselu nevím. Samostatně jen asi z favorita, poslední typy měly budíky podobné jako felina.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
8.10.18, 20:02 |
|
|
CROWACK
|
U dieselu je napojenej na alternátor. To nemůžeš sehnat přímo z berle? Vždyť toho budou plný vrakecy...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
8.10.18, 21:16 |
|
|
JannyMi
|
ten typ pristrojovky ktory mam ja je problem zohnat z alternatora mi to nejde ma to rj a egr ventil je to 1.9 d peugeot partner 2001 ja som povodne chcel do pristrojovky vlozit otackomer z felicie ale asi to nepojde kedze je potrebna aj pristrojovka z felicie
_________________ PEUGEOT PARTNER 1.9D DW8
|
9.10.18, 08:05 |
|
|
CROWACK
|
z alternátora ti to nejde, protože já psal o deslové felicii. Dej si tam hodiny, tomuhle motoru je stejně jedno kolik točí...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
9.10.18, 19:21 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|