Autor |
Zpráva |
varok
|
Re: Toyota
Pořád se nemohu rozhodnout, jestli koupit opravdu nějakou tu Toyotku nebo jiného novějšího Golfíka IV. Teď jednoho mají v jednom autobazaru za 75000. Vypadá pěkně, r.v. 2003, 1,6 16V. Ale za pár korun navíc mám už zase novější auto, i kdyby jen o 5 let mladší(kdybych koupil předFL), modernější motor s vyšším výkonem, nižší spotřebou. Auto s lepší výbavou atd. Ale asi bpůjdu přece jenom už do té Toyoty, ale asi vemu už poFL, tedy 2010 a výše.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
13.8.22, 12:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Nam se tedka posraly v praci dve auta tesne po sobe: Nissan Navara najeto asi 100 tisic - hlava KO jeste v zaruce, oprava trvala 2 mesice a jeste se nevi jestli nepujdou na vymenu turba Volvo XC60, najeto asi 200 tisic - praskla vlozka valce, motor na odpis, nabdli novy za 240. Tak jsem se jim vysmal, at si ze mne priste zase utahujou ze jezdim starejma mrdkama.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
13.8.22, 14:23 |
|
|
varok
|
No to jsou ale úplně nové auta, ne? Ty Toyoty o kterých uvažuju jsou r.v. asi 2008-2012, pak už byl modernější vzhled, který se mi nelíbí. A ani finančně to už pro mě není lákavé. No s mým Golfíkem jsem docela spokojený a tyhle auta se mi líbí, ale do toho mého vergla jen cpu velké prachy za opravy a není to nikde vidět Jako když koupím ten novější Golf IV, tak zase pár roků vydrží, ale pořád to bude mít ty dětské nemoci Golfů o kterých vím. Sice už modernější 16V motor, který už je spotřebou trošku skromnější, ale..... Výkon nic moc, kolem 200000km začnou ty nemoci které jsem doteď řešil atd. Ti japončíci sice dost kvetou, ale motoricky jsou úplně někde jinde. A kolem roku 2010 to ještě asi nebude mít tolik kur..k a motor ještě poctivá atmosféra bez píšťalky.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
13.8.22, 16:41 |
|
|
darklord
|
Naozaj pri kupe 20+ rocneho auta myslis ze kupis za par supiek a budes len jazdit? A hlavne pri aute, ktore bolo masivne napadane tunermi kdejakeho druhu, a 200k na tachometri ma vacsinou uz druhy alebo treti krat...?
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
14.8.22, 07:49 |
|
|
varok
|
Teď píšeš o Golfu? Ten co jsem viděl vypadá originál bez úprav. Že už to mělo více majitelů, s tím se musí hold počítat. A ty Toyoty jsou právě jen asi 10-12 let staré, takže další plus.
|
14.8.22, 08:51 |
|
|
|