Autor |
Zpráva |
namoraskuf
|
výměna silenbloku přední nápravy Fabia
Zdravím, nemáte někdo zkušenost s výměnou zadních silentbloků u přední nápravy Na Fábii 1. Pokud ano, byl bych moc vděčný za postup a co vše se musí demontovat? Díky, Roman
|
6.8.11, 21:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
Re: výměna silenbloku přední nápravy Fabia
musíš mít na to přípravek pokud ho chceš vyměnit na autě, to pak stačí jen vytáhnout rameno, pokud nemáš přípravek tak musí celý to hliníkový těleso ven. Pokud by měli zájem i ostatní není problem ho nakreslit i s rozměrama ale je problem že to vyřeší pouze pan soustruh
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
6.8.11, 21:19 |
|
|
Ondras83
|
mě by se hodil ten vykres, mame ho sice v praci, ale nejak nemam cas si to obkreslit...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
6.8.11, 23:16 |
|
|
namoraskuf
|
Kristensen píše: musíš mít na to přípravek pokud ho chceš vyměnit na autě, to pak stačí jen vytáhnout rameno, pokud nemáš přípravek tak musí celý to hliníkový těleso ven. Pokud by měli zájem i ostatní není problem ho nakreslit i s rozměrama ale je problem že to vyřeší pouze pan soustruh nemáte někdo představu, kolik to může stát v servisu?
|
7.8.11, 12:11 |
|
|
namoraskuf
|
Pokud bys byl ochoten, ten výkres bych moc přivítal
|
7.8.11, 12:14 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
vyrobenej přípravek je na aukru za 500,-
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
7.8.11, 12:19 |
|
|
Jiri
|
Ja ten pripravek delal, mam i na vytazeni stareho silentbloku a pak na nalisovani noveho, ale klidne jich necham vyrobit vic..cena 500by mi taky stacila
pokud nemas pripravek da se vyndat rameno starej silentblok nariznout a vyklepnout a pak ti staci tak 12mm sroub a pres dve velky podlozky to tam dostanes
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
7.8.11, 14:24 |
|
|
Kristensen
|
jj taky to mám na vytažení i vtlačení
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
7.8.11, 19:12 |
|
|
Ondras83
|
narvu pod nej sroubovak a ten jakoby vylomim ven, tim silent vypadne, vemu pripravek, nalisuju a jeto...uprostred pripravku mame axialni lozisko ale doma ho jeste nemam, neco vytocim na soustruhu, ale je tam tkaova hrana a nemam v praci cas to zmerit, proto by se hodil ten vykres
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
8.8.11, 19:21 |
|
|
namoraskuf
|
ještě se chci zeptat, jestli se to dá zvládnout jen při nadzvednutí heverem a podložením jen u kola, jelikož nemám možnost někde zvednout celý auto?
|
9.8.11, 18:39 |
|
|
Jarda S.
|
dá ale je to hnusná práce
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
9.8.11, 18:43 |
|
|
namoraskuf
|
Ještě mám jeden dotaz. Koupil jsem origo silentbloky a nemůžu nikde najít žádnou značku na usazení, jak by tam údajně měla být. Můžete mě to někdo popsat?
Díky.
|
10.8.11, 14:46 |
|
|
Jiri
|
ty uplne origo co tam byly nestoji za nic, ale je na nich takovy gumovy cudlik a na tom hliniku mas zase nalitek na jedne strane je nahore a na druhe strane dole, je to na na tech originalnich
pak se ale prodavaji lepsi a tam to myslim neni dava se to vyztuzenou stranou dovnitr ja si to vzdy oznacim dle originalu jeden mam pro tento ucel schovany, dej fotku silentbloku ktery mas
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
10.8.11, 18:27 |
|
|
Jarda S.
|
měl si koupit na Audi A2
|
10.8.11, 18:48 |
|
|
namoraskuf
|
Jaky jsou na Audi, já totiž jsem měl z výroby silenblok,kterej měl vnitřní a vnější průměr spojenej jen ve dvou místech, jakoby svisle v přímce a ten novej už je jakoby ve tvaru X. Takže by už měl být konstrukčně dobrej. Akorát mě zaráží, že na TK mě po 35000 najetých Km řekl, že jsou blbý. Zdá se mě to málo, když čtu po kolika to měníte.
|
10.8.11, 19:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|