|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Hyundai Lantra II 1,9D nejede
Autor |
Zpráva |
Ondras83
|
Hyundai Lantra II 1,9D nejede
zdravim...hyundai lantra II 1,9D 50kw - nejde do otacek, motor bez kvaltu vytocim na max 2000rpm, trosku se to zvedne a vic ne, za jizdy to samy, mam podezreni na cerpadlo nebo vstriky - zjistim nejak doma, co to dela, nebo rovnou vyndat a odvist do disel servisu?
nic vic nevim, jel jsem z prace a kamoska mi volala, tak jsem se tam stavil, neco na tom uz nekdo delal, ale nevim co a jak, naftovej filtr jsem jeste nevidel...mam proste podezreni na cerpadlo, ale nechci za nej vyhodit nekolik tisic a pak zjistit, ze je to neco jinyho...na diagnostice jsem to jeste nemel, ale kontrolka nesviti...
prosim poradte nebo aspon nahodte napad, diky
sakra, dystak prosim adminy popostrcit do motoru (nebo nechat tady, tady to aspon nekdo precte)
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
14.12.12, 17:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Re: Hyundai Lantra II 1,9D nejede
filtr a vyčistit sítko v nádrži pak natankovat + vif
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
14.12.12, 18:27 |
|
|
Ondras83
|
je teda fakt, ze jsem tohle jeste nerozebiral, filtr me samozrejme napad, jako prvni, vif tam je a je od vcerejska plna nadrz...v tejdnu to snad dostanu domu...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
14.12.12, 18:52 |
|
|
darklord
|
Dotiahnut plynove lanko?
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
16.12.12, 13:25 |
|
|
paži
|
DL jde na to lišácky
|
16.12.12, 16:47 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
v první řadě dej před čerpadlo kanystr s naftou 3l vraz tan sání i vratku nastartuj a pojezdi pak bych řešil něco dál
|
17.12.12, 17:29 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|