|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Jurka
|
Roztopená AKU
Prosím o radu, co se mohlo stát s Akumulátorem, který se na povrchu v místě odvětrávacích zátek roztopil? Ty zátky se normálně roztopily a to co propadlo dovnitř, se teď rozpouští v elektrolytu a AKU pořád bublá.. Elektrolyt jsem vždy udržoval mezi ryskami a dobíjení na motorce je v pořádku. Co se mohlo stát a je možné takovou baterii používat i nadále? Přikládám foto http://jurkan.rajce.idnes.cz/Roztopena_ ... 013199.jpg
_________________ Dálniční Logika: Každý, kdo jede na dálnici pomaleji než vy, je idiot. Každý, kdo jede na dálnici rychleji než vy, je šílenec.
|
12.1.13, 15:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Re: Roztopená AKU
neni, skratovali se clanky a baterie je KO
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
12.1.13, 15:23 |
|
|
Jurka
|
A nevíte čím se to mohlo zkratovat ty články? Nevím jak je stará, byla už v motorce, když jsem ji koupil, může to být stářím ? Díky
_________________ Dálniční Logika: Každý, kdo jede na dálnici pomaleji než vy, je idiot. Každý, kdo jede na dálnici rychleji než vy, je šílenec.
|
12.1.13, 15:33 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
jo muze, proste vysypalo se olovo z clanku a skratoval to
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
12.1.13, 15:35 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
nebo je moc stará stalo se mi to samé... zahod a kup jinou
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
12.1.13, 19:00 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Podle fotky je dost stará. Čest její památce.
|
13.1.13, 17:35 |
|
|
Jurka
|
Jo jo, už je objednaná nová
|
13.1.13, 18:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|