Autor |
Zpráva |
Miky Shade
|
Scenic táhne do prava.
Dobrý den potřebuji se zeptat proč my vůz po puštění volantu zatáčí k jedné straně a to doprava a ve všech rychlostech.
_________________ Miky
|
14.3.12, 16:41 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
darklord
|
Re: Scenic táhne do prava.
Mensi tlak v pneu na pravej strane, geometria v hajzli.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
14.3.12, 16:48 |
|
|
ferrari
|
Napikaču pneumatiky...ale to by nemalo začať ťahať náhle...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
14.3.12, 17:11 |
|
|
Miky Shade
|
_________________ Miky
|
14.3.12, 18:48 |
|
|
tomvm
|
Máme taky scenika a tahne taky doprava. Mírně pomohlo prohazování kol, geometrie myslím 4x .. nepomohla. Aji nesmyslný podložky pod zadní kola aby kolo bylo jinak natočený nepomohlo. Kdybys na něco přišel tak řekni.
_________________ Škoda 105L ,r.v 1987, najeto 120000 km, Mogul GX-FE 10W40
|
15.3.12, 12:07 |
|
|
ferrari
|
Vravím vám, sú to napikaču pneu...to isté mám na Corse so zimnými Brillantismi...na letných Mechelin neťahá nič. Taktiež som absolvoval kontrolu geo a je OK. Proste so zimnými to ťahá, s letnými nie.
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
15.3.12, 12:36 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
na renckách to dělá servo a nedá se toho zbavit jen drahé nové
|
21.3.12, 12:18 |
|
|
Miky Shade
|
Tak hotovo vymenene kotouce desticky kulovecepy a par drobnosti a nic nehuci a nikam nezataci a cenove to vyslo tak na 7,500Kč
jinak dík za rady
_________________ Miky
|
17.5.12, 19:17 |
|
|
Jaguar92
|
Mě doprava táhne forman.. jde to někde seřídit? Ps: Vím že forman je škodovka....
_________________ Přikoupím koně...
|
18.5.12, 12:47 |
|
|
Miky Shade
|
čus hale jako první bych asi skusil udělat geometrii, kdyby problém přetrvával výměna kotoučů a destiček. Ale jak říkám nejdříve udělat geometrii já ji dělal na felicii se stejným problémem a kola byla natolik rozhozená sem musel ještě centimetr prořezávat závit
_________________ Miky
|
18.5.12, 17:58 |
|
|
Marťas
|
Mam stejny problem na felicii, vymenil jsem cepy ramen, brzdove trmeny chodi dobre nikde to nedre, cepy rizeni jsou taky v poradku dnes jsem nechal udelat geometrii a pneu jsem prohazoval ze predu do zadu a dea to porad. Cim to muze byt? Nejaka chyba v rizeni? Tak na dvou stech metrech kdyz pustim volant tak uz najizdim na prikop.
|
20.8.13, 17:45 |
|
|
CROWACK
|
jak je na tom horní uložení tlumiče? Pokud je to v hajzlu, tak si geometrie dělá co chce, každou chvíli je jinak...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
20.8.13, 17:56 |
|
|
Marťas
|
Tak jsem vymenil to gumove ulozeni nahore na tlumicich a je to porad stejne. Stare vymackane uz bylo a ted je to takove pevnejsi ta predni naprava a nejsou slyset tak rany na nerovnostech ale to je vse.
|
27.8.13, 18:50 |
|
|
CROWACK
|
pravý kolo se ti nehřeje? /seklá brzda/
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
27.8.13, 19:03 |
|
|
Marťas
|
Menil jsem brzdove hadice a trubky a mel jsem sundane trmeny takze ty cepy jsou promazane chodi dobre i pist neni zatuhly. A kdyz potocim kotoucem tak je to v pohode nic nedre. To me taky napadlo ze to muze delat al tim to neni. Mam podezreni na rizeni ale preve nevim jestli to muze byt tim.
|
27.8.13, 20:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|