Autor |
Zpráva |
skolnajz
|
Výměna výfuku
Zdravíčko, budu měnit výfuk u felicie 1.3 bmm, jak středový, tak koncový. Zajímá mě, co k tomu potřebují, kromě silent bloku a o-kroužku(tu pojístku) Jaké klíče a tak.. Nějaké rady. Díký
_________________ Dokud se nic neposere, jezdí přes vodu a lítej přes hory!
|
10.2.14, 17:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Re: Výměna výfuku
13 gola nejlepe
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
10.2.14, 17:27 |
|
|
skolnajz
|
jop a ještě něco? Raďte mojí rádci!
|
10.2.14, 17:31 |
|
|
p.s.
|
to záleží jak na tom ten vejfuk je většinou je zapotřebí flexa,kladivo,majzlík,pasta na spoje výfuků či kamnářský tmel,spony jenž spojují části vejfuků,a nový gumový ůchyty
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
10.2.14, 18:00 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
rozbrus a ještli máš do 96 výrobu tak koukni jestli nemáš fávo vejfuk
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
10.2.14, 18:31 |
|
|
CROWACK
|
áno, hlavně ten rozbrus a 13 klíč jinak nic nětreba, ty gumy a ségry se dají nechat původní, záleží na stavu. Stejně dnes neseženeš v mototechně jiný než čínský sračky ze stlačené tmy a pak se ti budou rozpadat co rok, měnit je budeš jako na běžeckým páse Snad jen těsnění kat-střed. Jo a tři pevnostní šrouby kat.-střed, ty budou hnilý na sračku a uřežeš je. A kat před demontáží podvaž, aby se nemohl sklopit dolů a urvat ti ty nahnilý nohavice so jsou před ním - vlastní zkušenost.
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
10.2.14, 19:02 |
|
|
skolnajz
|
na co rozbrus???
jinak mám rv95
|
10.2.14, 19:08 |
|
|
skolnajz
|
Mohli by ste mi sem dát nějaký postup?
díkyyy
|
10.2.14, 19:11 |
|
|
Jarda S.
|
jestli máš 95 tak koukni na prostřední silentblok u nádrže jestli tam bude segrovka jako u všech ostatních silentbloků tak máš vejfuk jak favorit a musíš kupovat na favorita
postup je asi takovej: nejdřív povolit sponu a sundat zadní díl, to jde těžko proto rozbrus a můžeš vejfuk přeříznout pak povoluju pružnej spoj před katem - stejně se tam vždycky mění těsnící kroužek
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
10.2.14, 19:41 |
|
|
skolnajz
|
střed s koncem sou svařeny dohromady. není tam objímka jak sem se tak díval. silentbloky sem koupil, pojístky taky. Takže, auto na hever(bohužel) oddělám střed od konce, konec sundám, pak vezmu klíče a odmontují střed od prvního dílu... pak jednoduše namontují na auto... jinak, koupil sem výfuk přímo na felicii, 1.3. ne na favorita... přesnějí tyhle. http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-felicia-pick-up-fun/vyfuky-prislusenstvi/skoda-felicia-vyfuk-stredni-dil-1-3-tyll-cz-id:9670.eshophttp://www.obautodily.cz/eshop/skoda-felicia-pick-up-fun/vyfuky-prislusenstvi/skoda-felicia-vyfuk-zadni-dil-1-3-polsko-id:8342.eshopkoncovka polská proto, že tam budu dávat jinou koncovku.. ted potřebují technickou
|
10.2.14, 19:56 |
|
|
CROWACK
|
Na polákovi není nic špatnýho, sám tam mám slepenici nohavice tyll, kat origo, střed polmostrow, konec bosal a funguje to normálně. Od léta spolu máme řekněme 30KKM...až to zhnije nebo z teho vylitá vata tak to kopnu do prdele koupím jinej, za ty love není co řešit... A až ti to před nádrží nepůjde pověsit na tu gumu, budeš potřebovat ještě svářečku a převařit úchyt z původního favorit style na novej střed, jinak si to tam můžeš pověsit leda na drát
|
10.2.14, 20:29 |
|
|
skolnajz
|
proč by to nešlo? myslím, že je to úplně stejný výfuk, jak ten co tam mám... představují si to jako výměna kus za kus. asi jako hurvajz válku, co
|
10.2.14, 20:32 |
|
|
CROWACK
|
na středu, co jsi sem hodil link, jsou dva úchyty. Ten víc vepředu je takovej hák, ten vzadu je "na ségrovku". Problém je v tom, že favo a první filety mají "na ségrovku" oba dva. A ten pirátskej pahejl z novějších filet s tím jaksi není kompatibilní, prostě ho do toho gumovýho věšáku nenarveš. Myslím je aji trochu jinak umístěnej. porovnej si obrázek a uvidíš sám: http://www.automotovelo.cz/product/vyfu ... lizatorem/
|
10.2.14, 20:36 |
|
|
skolnajz
|
nějaký rozdíl tam je... a to je jisté, že mi to tam nesedne? nebo je možnost, že sedne? mám feldu 1.3 bmm rv95. no já to tam nějak napasují!!
|
10.2.14, 20:40 |
|
|
Jarda S.
|
nesedne, jestli už to máš koupený budeš muset koupit i pás na uchycení nádrže z novější feldy na něm je držák na feldí silentblok vejfuku
|
10.2.14, 21:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|