zdravím potřeboval bych poradit, mám škodu felicu 1.9d a stal se mě takovej problem jel jsem po dalnici a zničeho nic semi začal škubat volant. a tet když jedu tak semi hybe furt byl jsem v servisu stim a rekli mi že nevijou čím to muže byt první si mysleli že jsou to čepi a pak nakonec že čepy jsou dobry tak chteli delat celou prední napravu ale to se mě zdá zbitečný. četl jsem na googl že pričinou muže homokinetický kloub a nebo polosy? newím mužete mě nekdo poradit předem dik
18.7.16, 12:00
Reklama
Reklama
CROWACK
Re: Škoda felicia 1.9d
takovej autoservis kopni do prdele. Tohle je na 100% homokineťák, to poznaj i děcka ve školce. Vyměň si ho doma sám, nic to není. Na co platit lemply a budižkničemu, akorát ti to zkurví. To si to radši zkurvi doma sám a zadarmo...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
18.7.16, 22:56
CROWACK
Re: Škoda felicia 1.9d
No přesně tak, dobrej návod. Já už pak ani nesundával kolo z těhlice, práce na půl hodinky i s cigaretkou, a bez zvedáku... Pokud budeš kupovat poloosu, doporučuji pak sledovat stav prachovky, často ti k ní dají čínskou a ta se po půl roce rozpadne. To je potom třeba v mototechně koupit prachovku Rubena s hrošíkem a nový spony, to pak něco vydrží.
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků