|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
varok
|
vag-com
Dobrý večer, chtěl jsem se prosím zeptat. Mám kabel pro vag-com, program z netu 314 cz verzi. Funguje tohle jen pro škodovky a VW nebo to půjde i na Seat? Potřeboval bych napíchnout kolegovi z práce auto co koupil Seat Alhambra. Nebo je potřeba jiný program?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
Naposledy upravil varok dne 19.2.20, 18:00, celkově upraveno 1
|
8.5.19, 19:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
darklord
|
Re: vag-com
Funguje to pre kazdy VAG ako uz hovori nazov programu. Akurat problem asi bude v tom, ze tam funguju len auta do urciteho prehistorickeho datumu.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
9.5.19, 08:09 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
fungují tam všechny co nevyžadujou Can komunikaci
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
9.5.19, 08:19 |
|
|
varok
|
Je to prý r.v. 2001. Dnes jsem to vyzkoušel a funguje. Oprava: mám program 304 ne 314 jak jsem psal. No chyb tam měl spoustu. Nevím jak to mohl koupit a původní majitel prý dělal STK hned před prodejem, což se mi nezdá. Všech asi 10 chyb jsem vymazal, tak se uvidí.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
9.5.19, 18:47 |
|
|
ventYl
|
urobil ju mozno tak, ako si to spravil ty. zmazli chyby a u takeho stareho kramu sa este asi nekontroluju readiness kody, pripadne ich to vobec nevie reportovat.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
10.5.19, 09:52 |
|
|
varok
|
Něco asi vymazat jde a nějakou dobu to vydrží. Má ale chyby třeba vyhřívání Lambda sondy. na budíkách svítí ten žlutý vrtulníček. Včera jsem mu to vymazal, kontrolka zhasla. Dnes jak jel do práce, tak prý se zase rozsvítila. Nebo mu pořád svítí žlutý trojúhelník s vykřičníkem. To jsem našel na netu že je něco s ESP. V chybách bylo snímač příčného zrychlení. I když jsem to vymazal, kontrolka svítí pořád. Co jsem hledal na netu, tak u těchto aut to je prý častá závada a snímač je pod řidičovou sedačkou. Pak tam byly dvě chyby klimatizace, tlakový spínač- to mám i já v golfu, ale tady mi psali že když je klima bez média, že to píše. A potom nějaký snímač u rychloměru. To je asi všechno. Už si to nepamatuji všechno.
|
10.5.19, 17:15 |
|
|
varok
|
Chlapi, prosím jak je to tedy s těmi novějšími auta jak jste předtím psali? Ten systém co mám funguje na auta do zhruba roku 201, plus mínus. Octavie II a výše už nejde, mají už asi ten can-bus nebo jak se to píše. To se musí koupit jiný kabel nebo stačí jen jiný program?
|
19.2.20, 18:06 |
|
|
Lamač
|
Potrebuješ iný kábel (hex-can) a program (VCDS).
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ https://www.rajce.idnes.cz/jozo1009/album/favo-klima http://www.sptech.sk/
|
20.2.20, 18:13 |
|
|
varok
|
Aha, tak do toho nejdu. Občas někdo chce napojit třeba Octavia II, kolega v práci Caddy II apod. Tak to jim nepomohu. Děkuji
|
21.2.20, 18:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|