|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Kabelový svazek dveří Peugeot 307
Autor |
Zpráva |
varok
|
Kabelový svazek dveří Peugeot 307
Nevěděl by prosím někdo, jak mají ty starší Peugeoty připojen kabelový svazek mezi dveřmi a sloupkem? Stačil by mi jen od zadních bočních dveří. Golfy IV, Octavie I apod. mají vzadu konektor přímo ve sloupku. Stačí sundat tu gumovou průchodku a odpojit konektor. U Peugeota 307 r.v. 2004 mi nejde ani sundat ta gumová průchodka(husí krk). Potřebuji sundat dveře a nevím jak to odpojit. Na netu jsem nic nenašel, nebo spíše neumím hledat. Děkuji
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
27.11.22, 18:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Re: Kabelový svazek dveří Peugeot 307
cca podobne je tam konektor - gumova pruchodka ma z delsi strany 2 + 2 zobacky - sundava se to hrozne debilne jelikoz pod tou gumou je prave umisten ten konektor tak tam neni moc mista na vycvaknuti
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
27.11.22, 18:56 |
|
|
varok
|
Aha, tak to zkusim nějak udělat. Já právě zkoušel sundat ten husí krk a je tam nějaký bílý plastový kroužek. Děkuji
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
27.11.22, 20:24 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
jj ten krouzek je drzak toho husiho krku a z boku jsou male zobacky
on jde husi krk tahem sundat samotny ale vzdy tam zustane ten bily plast ktery je potreba sundat a vratit zpatky do krku jinac by to nedrzelo
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
27.11.22, 20:28 |
|
|
varok
|
Nakonec se povedlo. Sundal jsem tu gumovou průchodku. Z konektoru jsem musel nahoře vysunout takovou červenou pojistku. Pak jsou nahoře a dole červené zoubky, ale jak jsem to nakonec rozpojil sám nevím. Pak už bude problém nakonec konektory spojit zpátky. Děkuji za rady
|
29.11.22, 20:59 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
primo ten konektor tim tahnutim za tu velkou cervenou pojistku se vysunuje a odjistuje vratis ho zpatky pojistku zmacknes a on zase se cely nasune a zajisti
|
30.11.22, 09:55 |
|
|
varok
|
No zkusím.
|
30.11.22, 20:26 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
ja bych ti to mohl ukazat na jinem konektoru ale princip je stejny jinac na obrazku je cast svazku z internetu tu gumu nacpes do toho bileho a jako celek to pak vratis zpatky
|
1.12.22, 09:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|