|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Vít
Hluchoň
|
já vím do toho s dovolením vstoupím, jak si sakra pamatujete, co je axiální a radiální nebo jak se ta druhá vůle jmenuje? tady o tom každej pořád píše a já pořád hledám co to vlastně znamená, nemáte na to zapamatování nějakej fígl, ať furt nemusím googlit jako pitomec?
|
22.1.08, 22:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
22.1.08, 22:35 |
|
|
michalkatka
|
Vít píše: já vím do toho s dovolením vstoupím, jak si sakra pamatujete, co je axiální a radiální nebo jak se ta druhá vůle jmenuje? tady o tom každej pořád píše a já pořád hledám co to vlastně znamená, nemáte na to zapamatování nějakej fígl, ať furt nemusím googlit jako pitomec?
axiálna vôľa je v smere osi hriadele, alebo rotačného celku.
radiálna vôľa je kolmo na os....
|
22.1.08, 22:37 |
|
|
DRYVER
|
Co znamena termin "pokud je axialni vule prilis velka" ?? Nikde sem nevidel zadne cislo s cim muzes porovnat velkou nebo malou axialni vuli ...
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
23.1.08, 21:56 |
|
|
Gemini
|
DRYVER píše: Co znamena termin "pokud je axialni vule prilis velka" ?? Nikde sem nevidel zadne cislo s cim muzes porovnat velkou nebo malou axialni vuli ...
to treba nastavit od oka
_________________ Škoda Rapid 146 - 93 HP , 140 Nm
Škoda 130 Maxi - 105 HP, 140 Nm
Škoda Rapid Turbo - 122 HP, 231 Nm
|
24.1.08, 00:09 |
|
|
michalkatka
|
Gemini píše: DRYVER píše: Co znamena termin "pokud je axialni vule prilis velka" ?? Nikde sem nevidel zadne cislo s cim muzes porovnat velkou nebo malou axialni vuli ... to treba nastavit od oka
fakt sa mi nechce nahrávať celý ten prospekt, tak sú aj tie toleranie, stiahni si cedrycha a tam to máš a aj hocičo iné.... (myslím že je niekde v užitočných odkazoch)
|
24.1.08, 06:15 |
|
|
DRYVER
|
Gemini píše: DRYVER píše: Co znamena termin "pokud je axialni vule prilis velka" ?? Nikde sem nevidel zadne cislo s cim muzes porovnat velkou nebo malou axialni vuli ... to treba nastavit od oka
Ted nevim jestli to myslis vazne, nebo jen malej fftipek
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
24.1.08, 22:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|