|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Rozvody u Octavie - za jak dlouho?
Autor |
Zpráva |
miomio
|
Rozvody u Octavie - za jak dlouho?
Jak dlouho asi potrvá udělat kompletní rozvody u Octávky? Kolik času si mám vyhradit? díky
_________________ Škoda Octavia SLXi, 1,6, 74kW.
|
20.2.08, 18:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Drak
|
Kdo to zná, tak 3H.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
20.2.08, 19:17 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Re: Rozvody u Octavie - za jak dlouho?
miomio píše: Jak dlouho asi potrvá udělat kompletní rozvody u Octávky? Kolik času si mám vyhradit? díky
počítej že ráno v 8 dáš a ve 3 odjíždíš
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
20.2.08, 19:27 |
|
|
Kristensen
|
Drak píše: Kdo to zná, tak 3H.
Tak tak, kdo to zná tak za tři hoďky nemá co dělat, pokud se něco nevyse*e
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
20.2.08, 19:58 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
poprve jsem měl TDi s klimou a celý den, na mrtvici , třeba v autodatách vyobrazení držáku motoru je tam jeden šroub z boku a ve skutečnosti jsou tři, jednou zas u tvé koktávky mně dodali kladu z 1.6 55 kW a zas problém, pak na napnutí kladky potřebuješ zrcátko, že by to šlo hadce o málo kdy, naposledy to šlo jedna básen až jsem přišel k řemenici na klice všechny imbusy měly protočený šestihran, mnoho štěstí miloš
|
20.2.08, 20:15 |
|
|
Ondras83
|
no, nebudu ti řikat 3 hoďky, ale radši se na výkend zbavíš auta....jestli s tim potřebuješ jezdit, dej to tam v pátek odpoledne, aby se dyštak ještě v sobotu dali dokoupit případný díly atak....jinak, když se něco nevysere tak to tak ty 3 až 4 hoďky s důkladnou kontrolou zabere
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
20.2.08, 21:29 |
|
|
miomio
|
Re: Rozvody u Octavie - za jak dlouho?
miomio píše: Jak dlouho asi potrvá udělat kompletní rozvody u Octávky? Kolik času si mám vyhradit? díky
No a cena? Obyčejně se všude uvádí těch 5-6 litrů...sedí to? Jde to i za míň nebo to je opravdu za materiál a "průměrnou" hodinovou sazbu?
_________________ Škoda Octavia SLXi, 1,6, 74kW.
|
20.2.08, 22:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|