|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
PanJawa
|
Josef.Radocha píše: škodař píše: Josef.Radocha píše: Tak se hned nevztekej už sem viděl i prasatas co jezdily bez aditiv a divily se že maj motory vylágrovaný. Aspoň k nim nepatříš. já se nevztekám sem je tak ze srandy a ty aditiva budou aisk nějak zákeřní když profukuju pusou něco od čistýho naturalu tak nic ale stema aditivama furt je cítím v puse To si borec protože to je olověný olej kvuli rozpustnosti a sedlům ventilů, aby se tolik neopotřebovávali bo co. Hochu to je na otravu. Ikdyž proti chuti žádnej dyšputát. Olovo, spíše jeho soli se opravdu nepoužívají respektíve jsou zakázaný, mýsto toho se používá a bude to znít jako vtip ale jeto pravda Draselná sůl alkylované sulfojantarové kyseliny , ke skontrolování na www.olejchop.cz
_________________ RIDE TO LIVE & LIVE TO RIDE DR 800 BIG
|
24.2.08, 18:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
PanJawa píše: Josef.Radocha píše: škodař píše: Josef.Radocha píše: Tak se hned nevztekej už sem viděl i prasatas co jezdily bez aditiv a divily se že maj motory vylágrovaný. Aspoň k nim nepatříš. já se nevztekám sem je tak ze srandy a ty aditiva budou aisk nějak zákeřní když profukuju pusou něco od čistýho naturalu tak nic ale stema aditivama furt je cítím v puse To si borec protože to je olověný olej kvuli rozpustnosti a sedlům ventilů, aby se tolik neopotřebovávali bo co. Hochu to je na otravu. Ikdyž proti chuti žádnej dyšputát. Olovo, spíše jeho soli se opravdu nepoužívají respektíve jsou zakázaný, mýsto toho se používá a bude to znít jako vtip ale jeto pravda Draselná sůl alkylované sulfojantarové kyseliny , ke skontrolování na www.olejchop.czProstě nějaké svinstvo.
To Matthes: Jo a Rapida 130 mám seřízeného na specoš a neklepe nic. Takže si to nech zkontorlovat.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
24.2.08, 21:12 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Josef.Radocha píše: To Matthes: Jo a Rapida 130 mám seřízeného na specoš a neklepe nic. Takže si to nech zkontorlovat.
No chudak motor, je stavenej na super 96
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
24.2.08, 21:15 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Matthes píše: Josef.Radocha píše: To Matthes: Jo a Rapida 130 mám seřízeného na specoš a neklepe nic. Takže si to nech zkontorlovat. No chudak motor, je stavenej na super 96
třeba už má malou kompresy tak mu special nevadí
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
24.2.08, 21:18 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Sadra17 píše: Matthes píše: Josef.Radocha píše: To Matthes: Jo a Rapida 130 mám seřízeného na specoš a neklepe nic. Takže si to nech zkontorlovat. No chudak motor, je stavenej na super 96 třeba už má malou kompresy tak mu special nevadí Nevim, ale podle mechaniků je motor ve skvělé formě a přesvědčuje otom i mě a to pravidelně na tisíc kilometrů si řekne tak maximálněo 250ml oleje a to spíš někde prosákne.
|
24.2.08, 22:44 |
|
|
Gemini
|
mas zapchatu tu akceleracnu trysku, a tym padom vsetok nastrek sa vracia spat tipujem.....
_________________ Škoda Rapid 146 - 93 HP , 140 Nm
Škoda 130 Maxi - 105 HP, 140 Nm
Škoda Rapid Turbo - 122 HP, 231 Nm
|
25.2.08, 11:25 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Gemini píše: mas zapchatu tu akceleracnu trysku, a tym padom vsetok nastrek sa vracia spat tipujem..... Souhlasím, zkus to vyčistit a profouknout kompresorem.
|
25.2.08, 11:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|