|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
opel vectra 2.0
slyšel jsem kde co ale toto je fakt kuriozita, mladý autochemanik přehazoval těsnění pod hlavou na dvoulitru, dali těsnění a hlavu utáhl prej normálně ale motorem nešlo potočit byl natvrdo tak hlavu trochu povolil, ale zas mu nechce motor chytit, no byl jsem velmi zdrženlivý na odpovědi, ve škole asi chrápal na lavici a praxi se naučil jen oblékat montérky, něco podobného jak můj kamarád jirka vyučený automechanik udělal GO motoru a pak ho násilim protáčel na autě dvoumetrovou lešenovkou že se to musí zaběhnout, starter si ani neškrtl miloš
|
5.3.08, 18:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: opel vectra 2.0
slovacek.milos píše: slyšel jsem kde co ale toto je fakt kuriozita, mladý autochemanik přehazoval těsnění pod hlavou na dvoulitru, dali těsnění a hlavu utáhl prej normálně ale motorem nešlo potočit byl natvrdo tak hlavu trochu povolil, ale zas mu nechce motor chytit, no byl jsem velmi zdrženlivý na odpovědi, ve škole asi chrápal na lavici a praxi se naučil jen oblékat montérky, něco podobného jak můj kamarád jirka vyučený automechanik udělal GO motoru a pak ho násilim protáčel na autě dvoumetrovou lešenovkou že se to musí zaběhnout, starter si ani neškrtl miloš
ty vole
to mi pripomína vtip čo som dostal:
Inžinier hovorí druhému: Keď si uvedomím aký sme my inžinieri, tak sa normálne bojím ísť k doktorovi...
či to tak nie je aj s niektorými automechanikmi
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
5.3.08, 18:45 |
|
|
Kristensen
|
Jo to já mámtaky jednoho kamaráda automechanika, než šel do učení tak rozebíral auta sekerou, po vyučení už sem tam něco i oddělá ale zásadně je neopravuje páč sám řekne že kdyby rozebral jen blbý dveře (čalounění okna stahovačky) tak už to v životě dohromady nedá.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
5.3.08, 19:48 |
|
|
patrik-hp
|
slovacek.milos píše: slyšel jsem kde co ale toto je fakt kuriozita, mladý autochemanik přehazoval těsnění pod hlavou na dvoulitru, dali těsnění a hlavu utáhl prej normálně ale motorem nešlo potočit byl natvrdo tak hlavu trochu povolil, ale zas mu nechce motor chytit, no byl jsem velmi zdrženlivý na odpovědi, ve škole asi chrápal na lavici a praxi se naučil jen oblékat montérky, něco podobného jak můj kamarád jirka vyučený automechanik udělal GO motoru a pak ho násilim protáčel na autě dvoumetrovou lešenovkou že se to musí zaběhnout, starter si ani neškrtl miloš
MASAKR
|
5.3.08, 21:07 |
|
|
DRYVER
|
slovacek.milos píše: slyšel jsem kde co ale toto je fakt kuriozita, mladý autochemanik přehazoval těsnění pod hlavou na dvoulitru, dali těsnění a hlavu utáhl prej normálně ale motorem nešlo potočit byl natvrdo
A jaka byla teda pricina - spatne nastavene rozvody???
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
5.3.08, 21:07 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
DRYVER píše: slovacek.milos píše: slyšel jsem kde co ale toto je fakt kuriozita, mladý autochemanik přehazoval těsnění pod hlavou na dvoulitru, dali těsnění a hlavu utáhl prej normálně ale motorem nešlo potočit byl natvrdo A jaka byla teda pricina - spatne nastavene rozvody???
pootočil s rozvodama a střih byl jinde než v HU pístu a otevřený ventil narval do pístu pak motor neprotočíš, tak povolil hlavu a starterem skurvil i ostatní verntily a s povolenou hlavou nastartovat motor? na tomto foru je spoustu návodů jak provádět takové akce, kdo neví zeptá se řeší, učený z nebe nespadl, ale nemít žádné povědomí o rozvodech u dvoulitra, že je ryska na kole vačky, klika aretuje na 10 stupnů, postup utáhování šroubů a momenty 25 Nm a 3 x 90 stupnů, ani nevím co k tomu dodat miloš
|
6.3.08, 07:51 |
|
|
cyz
|
heh - to mi připomíná člověka který pootočil rozvody na fávu....potom jsme to zkoušeli roztáhnout - to byla kanonáda potom na tom autě ještě mimochodem kladivem ohnul poloosu
|
6.3.08, 08:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|