|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Carlos
Mistr mechanik
|
Olejový filtr
Nevím, jestli tohle téma přijde přímo sem, ale dám ho tu.
No, takže by mě zajímalo, když teď někdy brzo budu měnit olej, tak jestli to jde závitořezem předělat tak, abych místo obtokového filtru mohl dát plnoprůtokový. No a rovnou jakej olej, ten co tam je, nebo nějakej jinej a jeho označení. No a polosyntetiku, nebo něco podobnýho fakt né.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
6.3.08, 19:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Olejový filtr
WIO 46 píše: Nevím, jestli tohle téma přijde přímo sem, ale dám ho tu.
No, takže by mě zajímalo, když teď někdy brzo budu měnit olej, tak jestli to jde závitořezem předělat tak, abych místo obtokového filtru mohl dát plnoprůtokový. No a rovnou jakej olej, ten co tam je, nebo nějakej jinej a jeho označení. No a polosyntetiku, nebo něco podobnýho fakt né.
já to moc neřeším, ale co si pamatuju ze školy tak ten obtokový je konstruován tak že přes něj teče asi 10% celkového množství co jde do motoru a když tam prdneš plecháč tak to bude asi to samé miloš
|
6.3.08, 19:31 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
slovacek.milos píše: já to moc neřeším, ale co si pamatuju ze školy tak ten obtokový je konstruován tak že přes něj teče asi 10% celkového množství co jde do motoru a když tam prdneš plecháč tak to bude asi to samé miloš
Takže to neřešit, jo ?
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
6.3.08, 19:41 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
WIO 46 píše: slovacek.milos píše: já to moc neřeším, ale co si pamatuju ze školy tak ten obtokový je konstruován tak že přes něj teče asi 10% celkového množství co jde do motoru a když tam prdneš plecháč tak to bude asi to samé miloš Takže to neřešit, jo ?
prostě asi by to bylo stejné, ale papíráky jsou zas moderní takže jsi IN miloš
|
6.3.08, 19:56 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
slovacek.milos píše: prostě asi by to bylo stejné, ale papíráky jsou zas moderní takže jsi IN miloš
Tak to jo, vo to bejt IN mi teda nejde. A hlavně většina sio myslí, že škodovka nebude IN nikdy. No ale mě to je jedno. Mě se moje auto líbí. A hlavně že to je skoro LS užovka.
|
6.3.08, 20:11 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|