|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Michal 125L
|
Topeni S120
Zdravicko vsem. Mam na vas dotas... U me popelky koliza teplota CHK uz po merne dlouho.. uz se mi i stalo ze se teplota z niceho nic rozhodla zavratne vystoupat a nasledne zastavit na bodu varu ale to pouze na dalnici, mimo ni se mi to jeste nestalo. A pri dnesnim hledani zapadlych cigaret jsem si vsiml louze na koberecku. To me privedlo k myslence jestli se nahodou nemuze zavzdusnovat prave pres topeni, pres nejakou vstup. nebo vystup. hadici. Schvalne jsem to jel zkusit s vypnutym topenim na dalnici. Ujel jsem cca 50km a teplota sice kolisala ale v rozhodne mencim rozmeru a rozhodne mensich intervalech nez s otevrenym topenim.
Je teda mozny ze se ten vzduch prisava prave pres topeni ?? Nebo to je opravdu nekde v motoru (termostat, tesneni pod hlavou nebo praskla hlava?) Docela rad bych to uz rozlousknul kde je problem. Uz jsem pomerne unavuje jezdit po dalnicich s upnutejma ocima na teplotu a cekat kdy to prijde nebo v lepsim pripade neprijde.
_________________ _________________________________________________________________________
Skoda 125L r.v. 1989 tmave cervena (vylestena pudvodnim majitelem az na zakl. barvu, takze se menuje POPELKA )
|
9.3.08, 00:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Ty kapky na podlaze je ventil topení, chce to v něm vyměnit dvě gumičky, ovšem aby tohle způsobovalo vaření je nereálné.
Bude to něco kolem hlavy, při troše štestí jen to těsnění.Kohout topení přegumičkuj, ale sundavání hlavy se nevyhneš. /můžeš tedy ještě zkusit vyměnit
termostat jestli to kolísání teploty nedělá on, ale pochybuji../
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
9.3.08, 07:20 |
|
|
Michal 125L
|
No nepotesil jsi me. Ale aspon vim ze se tomu fakt nevyhnu... Nejhorsi na tom je ze nemam prostory abych si to udelal sam. sice to je jen par veci na sundani ale bohuzel clovek nikdy nevi co se muze po**t.
_________________ _________________________________________________________________________
Skoda 125L r.v. 1989 tmave cervena (vylestena pudvodnim majitelem az na zakl. barvu, takze se menuje POPELKA )
|
9.3.08, 20:09 |
|
|
škodař
|
mě to dělalo chvilu na rapidu tayk mokro kohout sem přetěsnil ale vařilo to dál a paksme přišli na to nějak záhadně když jedš zastuhena se zaplím ventylátorem na topení že to začne vařit tak větrák zapínám až vydím že je to zahřátý a termostat otevřel
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
9.3.08, 20:34 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
kdyz se podivas v motoru na pravou stranu, jsou tam 2 hadice a jsou propojeny malou hadickou, tenkou.. tu sundej, prpichni usazeniny na tech trubickach a hadicku vrat zpatky, to samy udelej s hadici na termostatu ( udelej to pri vymene termostatu at to nedelas 2x.) ta trubicka co vede k topeni bude zanesena.. pokud tohle nepomuze, pak teprv sundavej hlavu..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
10.3.08, 12:26 |
|
|
Michal 125L
|
dekuju za radu zejtra se na to v praci kouknu a napisu jestli tam byl binec nebo ne.
|
10.3.08, 19:27 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|