|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
katalizátor a LPG u BMM
jedna felda měla potíže s LPG nestartovala jen na benál, netáhla, závad bylo mnoho, svíčky, VN, kabely, rozdělovač, rozvody a závada se ještě zhoršila, motor šel stěží do otáček, mrkl jsem na kat a mřížka byla OK nevypálená, tak jsem si zezadu dal papírek na výfuk udělal do něj díru a závada byla na světě vývuk šel stěží profouknout, po demontáži katu byl již bez odporu, kat jsem vytřískal a felda lítá jak zamlada, píšu to v souvislosti že bylo několik příspěvků jak zjistit ucpaný kat, já jsem do výfuku foukal vysavačem, podle zvuku vysavače jsem poznal že není v pořádku, a fouknout tam zezadu jen tak byl momentální ale účinný nápad miloš
|
11.3.08, 06:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
DRYVER
|
Taky sem kdysi neco takoveho delal na meganu - vubec to nechcetlo jet. Pak sem flexou rozdela kat, vysypal vsechno do kose a zase to zavaril autogenem no a nahle mel z toho auta letadlo
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
11.3.08, 21:58 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
DRYVER píše: Taky sem kdysi neco takoveho delal na meganu - vubec to nechcetlo jet. Pak sem flexou rozdela kat, vysypal vsechno do kose a zase to zavaril autogenem no a nahle mel z toho auta letadlo
to jsem viděl mockrát, ale problém je když kat nejde demontovat k prohlídce a ještě nehrká, pokud první díl povolíš u sběrného potrubí tak je to velmi jednoduchý způsob ten profuk jak diagnostikovat závadu ve výfukovém potrubí, a ještě co se mi popisované feldy vyskytovala závada příprava směsi mez překročena číslo závady jsem si nenapsal, jestli to má souvislost s ucpaným katem že plyny neodchází jak mají miloš
|
12.3.08, 07:20 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
No to ja rikam dedovi furt ze na jeho peugeotu vymlatime kat. Je to 1,6 a vubec to nejede ... on se ale boji ze jak na to sahnem, ze to zustane v ruce Autpgen je k dispozici tak nevim proc se boji
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
12.3.08, 08:30 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|