|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
patrik-hp
|
Dyno píše: Moc sme se nepochopili. Chci měnit pístní kroužky a NEUVAŽUJU o tom že bych nechával brousit kliku. Tak proto se ptám,jestli tam pak při zpětném montování,mám dát zpět ty šály co tam byly(a tam kde byly) nebo dát nové. (Zdá se mi,že jsem tu kdysi četl,že na nebroušenou kliku se nemají dávat nové šály,tak si to chci ujasnit.)To je vše...
Ono měnit jen pístní kroužky je stejně tak významné,jako měnit pouze šály....si nevybereš...obojí je polovičaté....Musíš hodně měřit a hodně koukat,jesti se vyplatí zas po chvíli dělat toto znovu,nebo udělat vše v G.O. a mít na 150.000klid...Popřípadě 40.000 na plnej kotel.
|
11.3.08, 22:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
karol279
|
A este nieco by som sa chcel opytat. Podla vas je lepsie dat von cely motor ked chcem vymenit kruzky? alebo mi postaci nato jama? diky
|
14.3.08, 13:44 |
|
|
Šemik
|
Na to vůbec nepotřebuješ ani jámu, všechno jde v pohodě i když je motor v autě
Sundáš hlavu, sundáš vanu, odšroubuješ ojnice a vrchem vytáhneš
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
14.3.08, 13:46 |
|
|
fatal
rejpal
|
karol279 píše: A este nieco by som sa chcel opytat. Podla vas je lepsie dat von cely motor ked chcem vymenit kruzky? alebo mi postaci nato jama? diky
Na co jámu? Pokud jde o výměnu pístních kroužků, tak shodit hlavu, shodit vanu, povolit ojnice, vytáhnout písty, přehodit kroužky a zpět pečlivě s dodržením pozic a dotahovacích momentů smontovat.
|
14.3.08, 13:47 |
|
|
karol279
|
Šemik píše: Na to vůbec nepotřebuješ ani jámu, všechno jde v pohodě i když je motor v autě Sundáš hlavu, sundáš vanu, odšroubuješ ojnice a vrchem vytáhneš
waau, to je teda pecka. Ja som si myslel ze to musi ist cele von Tak to si ma potesil diky
|
14.3.08, 13:48 |
|
|
|