|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Mirdaa
|
Jede na 3 válce
Zdravím, mám Š 120 a v ní motor zFavorita ale 120-cítkový kerbec a rozdělovač. Občas se mi stává že se to začne jakdyž dusit a vynechávat válce, i když podřadím a dám plný plyn tak otáčky jdiu stále důle. Je to rozdělovačem nebo svíčkama, popřípadě jaké svíčky by byly nejlepší tam dat? Díky za radu
|
14.3.08, 09:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Re: Jede na 3 válce
Něco podobného se mi kdysi stávalo, jednou pomohlo vyčištění odkalovače před palivovou pumpou a sítka v kraburátoru, podruhé zlobil jehlový ventil v karburátoru.
|
14.3.08, 09:52 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Souhlas s fatálem a ještě mrkkni na rozdělovač občas mi to udělal rapid když byl vlhkej rozdělovač.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
14.3.08, 11:21 |
|
|
Dyno
|
To s tvým problémem asi nesouvisí,ale na favo motoru by jsi měl mít rozdělovač z fava nebo upravený ten ze 120.
(asi pružinky z favo rozdělovače) Jinak tam budeš mít jinou char. předstihu než má být.
A svíčky na motor favo.
_________________ Škoda 105 (motor 120;136)
|
14.3.08, 16:50 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|