Autor |
Zpráva |
Carlos
Mistr mechanik
|
no to rozhodně a ještě otázečka, když bych převařoval tunel, nemůže se mi nějak ,,hnout´´ kastle ?
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
11.3.08, 16:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kachnis
Moderátor
|
kdyz ho prevaris tak prave ne..kdyz se na to vybodnes tak jo
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
12.3.08, 12:38 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
kachnis píše: kdyz ho prevaris tak prave ne..kdyz se na to vybodnes tak jo
No praávě při tom převařování.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
12.3.08, 15:46 |
|
|
RedDriver
Junior TW team
|
tak už to mám opraveno. Tady je seznam oprav, co mi dělali:
D + M hlavy motoru, D + M ventilů + kontrola, vyčištění hlavy + bloku + kontrola přesahů, D + M vany + vyměna těsnění, D + M pístů, výměna pístních kroužků, výměna těsnění víka ventilů, přitažení hlavy ventilů, seřízení karburátoru, předstihu, zkušební jízda
cena - 2 200,- (docela málo ne?)
jinak zjistil mi že to je 105:( co se dá dělat, už si ho tam nechám;) sice je to slabota ale zatím mi to asi bude muset stačit
|
14.3.08, 18:15 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
RedDriver píše: tak už to mám opraveno. Tady je seznam oprav, co mi dělali: D + M hlavy motoru, D + M ventilů + kontrola, vyčištění hlavy + bloku + kontrola přesahů, D + M vany + vyměna těsnění, D + M pístů, výměna pístních kroužků, výměna těsnění víka ventilů, přitažení hlavy ventilů, seřízení karburátoru, předstihu, zkušební jízda
cena - 2 200,- (docela málo ne?)
jinak zjistil mi že to je 105:( co se dá dělat, už si ho tam nechám;) sice je to slabota ale zatím mi to asi bude muset stačit
No cena za den práce docela slušná s dílama to jo...Dobře Ty!!!
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
14.3.08, 18:33 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Bukaj píše: Bílou slepici? To bude někým přetřená, 105 má černou
Bila slepice bejvala 110LS/R, ne?
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
14.3.08, 19:25 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Viky píše: Bukaj píše: Bílou slepici? To bude někým přetřená, 105 má černou Bila slepice bejvala 110LS/R, ne?
jj,ale jde zamenit s LS
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
14.3.08, 21:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|