Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 14.11.24, 23:05

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 Spálený startér? 
Autor Zpráva

Příspěvek Spálený startér?
mam favo 91 dneska sa mi staka taka vec ze mi dosiel benzin na ceste tak som musel ist na starteri kusok po ceste aby som nezavadzal a zrazu mi asi odisiel starter!teraz ked otocim klucom tak mi vobec netoci neviete co moze s tym byt prosim!

Sytič je zařízení které obahacuje směs při spoustění studeného motoru, to s motorem netočí 8) Šemik

17.3.08, 18:56
Pspvek Reklama

Příspěvek 
starter mas po smrti. starter sa vola starter od toho, ze startuje a to, ze ma teoreticky nekonecny vykon neznamena, ze bol dimenzovany na tahanie celeho vozu. starter vyhodit vonku a na vrakaci zohnat novy funkcny. a potom sa modli, ze si niekde neprepalil vedenie k starteru.

[H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula
Skoda 742 Forever Team

17.3.08, 18:58
Profil Zobrazit autorovy stránky
Hluchoň

Příspěvek 
jak velkej byl ten kousek na startér? to jsi tak mohl vymlátit na sračku baterku.... startér bere sakra hodně velkej proud

edit : a proč se to téma jmenuje sytič???

17.3.08, 18:58
Profil ICQ

Příspěvek starter
baterka je uplne nabita

17.3.08, 19:00
Hluchoň

Příspěvek 
tak ti shořel startér nebo dráty jak říká ventYl

17.3.08, 19:01
Profil ICQ

Příspěvek 
Mozno to ce len nove uhliky.

18.3.08, 21:13

Příspěvek samovolně se spouštějící starter
Stalo se mě, že se mě za jízdy sám spustil startér a totálně se rozešmelcoval. Přiznám se, že to nemuselo tak dojít daleko, ale už po startu to delší dobu rachotilo podobně jak hydroštely (felda 1,6), takže jsem tomu nevěnoval pozornost. Po kratší jízdě to vždy ztichlo. Stalo se to tak, že jsem zrovna spěchal a jel celkem svižně a vytáčel, najednou větší zarachocení, pokles otáček a za chvilku to zdechlo. Nejdřív jsem myslel, že to rupl rozvoďák. :roll: , ale ten ok. Pak v servisu u kamoše autoelektrikáře mě dali nový startér. Na druhý den jsem jel a opět začalo rachocení a po 500m bílý kouř z motoru a startér hořel. Odtáhli mě a ze dvou těch starteru složili třetí a jako pojistku mě tam dali ke starteru relé, které blokuje starter pokud se dobíjí (vyšší otáčky jak volnoběh). Ještě jsem je podle jednoho fora navedl na spínačku a tam vyměnili kontakty, které byly opotřebené, opálené. Přesto pořád slyším od starteru mírné rachocení. Že by odcházela předlohová hřídel?

19.3.08, 11:39
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 7 ]