Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 14.11.24, 23:15

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 LPG problem 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Všetko som kontroloval, už jedine skusim privriet škrtiacu klapku. Lebo na starom karburatore som taky problem nemal. Ešte možno kúpim ten regulačný šrob. Ak už to nepomože , tak už vážne neviem

2.2.08, 22:06
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek 
martin150 píše:
Membrány som menil asi tak pred rokom, ale na aute jazdim asi tak pol roka

při výměně membrán se musí nastavit páčka pístku druhého sutpně a to tak že na tom místě kde ve středu nasunuješ na páčku tu velkou membránu tak ta páčka musí být ve středu zároven s přírubou jak ti vylézá směs bude bohatá a jak je dole tak ti to bude chvípat a směs chudá, asi nasytíš nemusíš dvakrát stačí jednou a déle chytne a pak nestíhá reagovat ta velká membrána a práskne to nachudo miloš

3.2.08, 10:55

Příspěvek 
MAM FELDU NA LPG PRI RADENI ZO 4 STUPNA DO 3 MI TO NIEKEDY BUCHNE V ZADU.ZDA SA MI ZE TO ROBI KED DOCHADZA PLYN.PORADTE CO TO MOZE BYT.

6.2.08, 14:09
Mistr mechanik

Příspěvek 
ivan6464 píše:
MAM FELDU NA LPG PRI RADENI ZO 4 STUPNA DO 3 MI TO NIEKEDY BUCHNE V ZADU.ZDA SA MI ZE TO ROBI KED DOCHADZA PLYN.PORADTE CO TO MOZE BYT.

tak když tam máš málo plynu tak nestíhá dotékat a stane se že je chudá směs a buch aspon neusneš a víš že máš tankovat miloš

6.2.08, 18:40

Příspěvek 
pokud blbne lpg při startování, tak se mi osvědčilo točit se šroubem na reduktoru. Otáčením šroubu na hadici akorát rozhodíš jak motor potáhne a jeho spotřebu.

8.2.08, 12:17
Profil ICQ

Příspěvek 
Mám škodu favorit 136 r.v.1989. Při přidávání plynu z nižších do středních otáček a při přechodu do vyšších otáček poškubává ( hlavně při plném sešlápnutí plynu nebo při jízdě do kopce ). Škubání začalo během delší jízdy, zhruba po 150 km. Svíčky jsem vyměnil za nové ( oroginíl pro LPG včetně seřízení elektrod - nedošlo ke zlepšení ). Škube při jízdě na benzin i na LPG. Provedl jsem odkalení LPG. Děkuji za odpověď.

21.3.08, 20:24

Příspěvek 
Pokud to dělá na obě paliva, tak to bude nejspíš chybou v zapalování - rozdělovač, kabely atd.

21.3.08, 21:11
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
ked vypnes motor,tú hadicu s srobom strc do flasky napustené vodou,a uvidís ze to bude bublinkovat,a prepústa ti to.

22.3.08, 13:09

Příspěvek 
V rozdělovači asi chyba nebude, protože pokud jedu kratší vzdálenost tak je to v pořádku. Auto začne škubat až po ujetí delší vzdálenosti, zhruba 30 km.

22.3.08, 16:40

Příspěvek 
ked si dal brysk pre lpg,tak kludne vymen,mne to taky robilo,dal som obycajné(nie LPG)a vsetko vyriesené

22.3.08, 18:19

Příspěvek 
Předtím jsem tam měl obyčejné svíčky, vyměnil jsem je za orig. pro LPG a je to pořád stejné.

22.3.08, 18:26
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2