|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Jak poznat jestli funguje větrák motoru?
Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Jiri píše: Tak v aute asi takhle...tady je chlazeni bez vodniho cerpadla....pomer velikosti motor a chladic....a prumery a umisteni hadic...
já jsem ho koupil v roce 1994 za dvacet litrů červeného vína no super kára, když jsem jel v tasově do zatáčky tak mě oslnilo slunce a jak jsem si stáhl clonku vypadlo myší hnízdo to byl tanec bývalá stará málem zbláznila a děcka šílely já jsem se tak smál že mi tekly slzy miloš
|
21.3.08, 20:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ritchma
|
Já jenom že sem zvyklej ze saxa. Tam mam nalomenou jednu vrtulku takže když to větrá tak to maličko cvaká, takže i v koloně přesně vim kdy to začlo chladit. Když je teplo nebo i v zimě a tomu autu naložim a pak zastavim a po chvíli vypnu motor, tak to třeba i pět minut dochlazuje. Ale u fáčka se mi nikdy zatim nedostala teplota vody někde přes 30-40% na budíku, takže jestli to chladí až když je skoro zle, tak pak je jasný že to chladit ještě nemohlo. Jenom jak sem zvyklej z druhýho auta, tak mě to trošku překvapilo, ale jestli je to ok, tak to řešit nebudu. Bohužel to z nějakýho záhadnýho důvodu nedrží volnoběh, takže to nemůžu nechat jenom tak stát (přitom už sem měnil motor, karbec, svíčky, kabely, cívku, sání a další věci, nevim kde může bejt zádrhel i nádrž je čistá....)
_________________ Škoda favorit 136LS 50kw - prodáno
Citroen saxo VTS 1,6 16v 88kw+ 900kg Schořelo
Audi A4 B5 1,8T
|
27.3.08, 11:19 |
|
|
|