Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 14.11.24, 23:12

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
 OCTAVIA 1,8 20V 1998 netáhne POMOZTE 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Váhu vzduchu jsem ještě nesehnal.

Když jedu na jakýkoliv rychlostní stupen tak vepředu v motoru něco klepe,kdy ž za jízdy vyhodím rychlost a jedu na neutrál taky to klepe,a když zastavím motor běží a žádný klepání najednou není slyšet?Tím usuzuju že to nebude motorem,ale nemohu přijít na to co by to mohlo být?

30.3.08, 18:46
Pspvek Reklama

Příspěvek 
dejvi píše:
Váhu vzduchu jsem ještě nesehnal.

Když jedu na jakýkoliv rychlostní stupen tak vepředu v motoru něco klepe,kdy ž za jízdy vyhodím rychlost a jedu na neutrál taky to klepe,a když zastavím motor běží a žádný klepání najednou není slyšet?Tím usuzuju že to nebude motorem,ale nemohu přijít na to co by to mohlo být?

Sorry za blbej dotaz ale máš tam dost oleje?

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

30.3.08, 18:52

Příspěvek 
jojo,to kontroluju každou chvíli.Jde o to že když stojím na místě a přidám plyn tak není slyšet nic, jen když se roztočí kola

30.3.08, 18:55
Mistr mechanik

Příspěvek 
a to je naprosto pravidelné klepání? miloš

30.3.08, 18:57

Příspěvek 
jo,bez jakýkoliv přestávky.Koukal jsem na všechny možný plechy jestli není něco volnýho a nic.

30.3.08, 18:59

Příspěvek 
Blbá otázka ,Ložisko neklepe?

30.3.08, 19:00
Mistr mechanik

Příspěvek 
dejvi píše:
Blbá otázka ,Ložisko neklepe?

ložisko hučí a když se rozletí klec tak třeba povrzává, křupe, různě, ale pořád je ta odpověd na pnerek je to klepání naprosto pravidelné? ne že klepe pořád pracidelnost miloš

30.3.08, 19:04

Příspěvek 
ano pravidelné

30.3.08, 19:06
Mistr mechanik

Příspěvek 
dejvi píše:
ano pravidelné

nerad to říkám ale časem se ti rosype diferák, raději jezdi kolem vrakecu, tím chci říct že oprava někde v zahraničí by vyšla tak 90.000 kč miloš

30.3.08, 19:48

Příspěvek 
no tak to je vynikající zpráva!!!To je pěkně v hajzlu!!!!!!!A to jako na 100procent

30.3.08, 20:27
Mistr mechanik

Příspěvek 
dejvi píše:
no tak to je vynikající zpráva!!!To je pěkně v hajzlu!!!!!!!A to jako na 100procent

to nevím kdych všechno věděl počítač ani nezapnu, v hajzlu to je problémy s koktávkama jsou, s felicií to nemá nic společného si vem až ty káry budou mít 15 let tak dopadnou jako LPG nádrže po 10 letech, bude se musit vyměnit všechny pytle a spínače to přijdeš do servisu a :shock: jinak ti nedají STK a čím větší komfort tím větší :shock: :shock: cokoliv řešit je velmi složité a pracné, pokud nemáš zkušenosti tak nemožné, na něco se jen tak mrknout a bez diagnostiky to je psychodrama na celý den, sám zjistíš třeba na nápravě se podíváš na nějaký štoubek a upadne, všechno zarezlé, čep přidržíš imbusem a ž budeš mít matku sko venku tak ho protočíš, blbá výměna gum na stabiláku, projezdíš celý den a další prosedíš na internetu, až se podíváš na kabeláž to vymyslel totální pitomec odborník na PC, ale zapoměl že to bude jezdit a venku mrne a prší, pak máš různé odborníky jen na něco a globálu komplexně o tom neví nikdo, před čtyřmi lety jsem si prodělal muka s fobií dnes už to tak nežeru miloš

30.3.08, 21:08

Příspěvek 
to klepání nemůže způsobit homokinetický kloub?

1.4.08, 19:05
Mistr mechanik

Příspěvek 
dejvi píše:
to klepání nemůže způsobit homokinetický kloub?

tyto vymoženosti neumí, křupe,hučí,mlátí, kroutí s volantem, třepe s autem, ale pravidelné klepání to asi fakt neumí miloš

1.4.08, 19:18

Příspěvek 
no nic,jen jsem se zeptal.

Když zvedneš auto na hever a rukou zkusíš otočit kolem a ihned na druhou stranu,má tam být nějaká vůle?(myslím tím jako škubnout)

1.4.08, 19:22
Mistr mechanik

Příspěvek 
dejvi píše:
no nic,jen jsem se zeptal.

Když zvedneš auto na hever a rukou zkusíš otočit kolem a ihned na druhou stranu,má tam být nějaká vůle?(myslím tím jako škubnout)

jo to tam ta vůle je určitě čtyři ložiska, koleček plno, a v něčem ty kolečka jsou uloženy tak to nejde navrdo miloš

1.4.08, 19:35
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4