|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Obtokovej filtr - vélkej problém
Autor |
Zpráva |
ferrari
|
zaujímavé s tým filtrom...kúp druhú banku, pružinku šrób...ja som mal Š110LS, olej som menil tak 10x a nikdy som nemenil žiadne tesnenie a nikdy nič netieklo...a nemôžu Ti iísť kompresné tlaky do oleja - keĎ máš urvaný šrób na hlave...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
5.4.08, 19:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
ferrari píše: zaujímavé s tým filtrom...kúp druhú banku, pružinku šrób...ja som mal Š110LS, olej som menil tak 10x a nikdy som nemenil žiadne tesnenie a nikdy nič netieklo...a nemôžu Ti iísť kompresné tlaky do oleja - keĎ máš urvaný šrób na hlave...
No s těma tlakama by nemuselo, jezdilo to se starym olejem a zalomenym šteftem nějakou dobu, ale asi koupim šroubeček i baňku, zas nový těsnění i filtr. Kolik muže stát ta baňa, to já nemám potuch.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
5.4.08, 19:18 |
|
|
ferrari
|
WIO 46 píše: ferrari píše: zaujímavé s tým filtrom...kúp druhú banku, pružinku šrób...ja som mal Š110LS, olej som menil tak 10x a nikdy som nemenil žiadne tesnenie a nikdy nič netieklo...a nemôžu Ti iísť kompresné tlaky do oleja - keĎ máš urvaný šrób na hlave... No s těma tlakama by nemuselo, jezdilo to se starym olejem a zalomenym šteftem nějakou dobu, ale asi koupim šroubeček i baňku, zas nový těsnění i filtr. Kolik muže stát ta baňa, to já nemám potuch.
a kukni aj dosa daciu plochu na motore...a odkiaľ to presne tečie - však to musíš vidieť, či spod šróba, čo spod banky...a zameraj sa na to miesto...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
5.4.08, 19:50 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
No jako teče to zespoda u motoru, ale juknu na to příští vejkend až mi bude líp a nebudu nachcípanej, a nebo v pondělí, jestli mi bude líp, jinže to zas v pondělí nebudu při penězích, prostě mi to s... ale budu mít motor s plnoprůtokem.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
5.4.08, 19:52 |
|
|
|