Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 25.11.24, 18:33

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 klapajici ventily S120L 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Natural zkusim nicmene pisu ze jezdim na Special 91 :D aditivovany Natural by asi nebyl natural :wink: fotku stojaku s S91 u OMV ti klidne zitra rano udelam a poslu. Nak

16.4.08, 10:16
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
kachnis píše:
kazdopadne prelez na ten natural, jinak bych chtel videt fotku stojanu benziky omv kde maj aditivovanej natural

Ahoj nechci delat chytryho ale special, nekde dokonce pisi special 91 je proto pac je to natural 91 s aditivama. uzjsem se na toto tema hadal nekolika lidma a kdyz jsem se nasral a sel na benzinku tak mi to potvrdili. Jsou to akorat jina aditiva nez kdy si koupis aditiva na benzince a davas je spolu s benzinem do na drze. Speecial je tudiz uz namichany v jejich nadrzi a ty uz si to tocis namichany.

Škoda felicia 1.6 GLX 1995

Zakladatel Coupé clubu TW
Škoda 742 a 718K Forever Team

16.4.08, 12:48
Profil ICQ
Moderátor

Příspěvek 
ventYl píše:
myslim, ze mozes s kludnym svedomim prejst na N95 + additiva, u nas ma OMV N95 uz s pridavkom additiv pre motory na olovnaty benzin a co viem, tak u ESSO a OMV sa uz S91 ani zohnat neda.

promin, neocitoval som, myslel sem fotku tohoto stojanu, kde maj natural s pridavkem...

http://kachnis.techsajt.cz

16.4.08, 14:39
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Moderátor

Příspěvek 
Ahoj nechci delat chytryho ale special, nekde dokonce pisi special 91 je proto pac je to natural 91 s aditivama. uzjsem se na toto tema hadal nekolika lidma a kdyz jsem se nasral a sel na benzinku tak mi to potvrdili. Jsou to akorat jina aditiva nez kdy si koupis aditiva na benzince a davas je spolu s benzinem do na drze. Speecial je tudiz uz namichany v jejich nadrzi a ty uz si to tocis namichany.[/quote]

ja vim, kterej benzin je kterej, taky sem na tw napsal vsechny DRUHY BENZINU, jen me zajima jak je oznacenej stojan s naturalem 95 s nahrazkou olova.

16.4.08, 14:41
Hluchoň

Příspěvek 
kachnis píše:
... jen me zajima jak je oznacenej stojan s naturalem 95 s nahrazkou olova.

takový palivo podle mně na trhu není

16.4.08, 14:43
Profil ICQ

Příspěvek 
no u nás ho ještě nedávno měli, byl to SUPER 95, leč benzínku koupil jinej majitel tak už jen Special 91, Natural 95,98 a nafta myslim, že se už ani special nevyrábí, jen ho míchají z N91 + náhrada olova. Jinak na ÖMV maj Super 95, ale je tojen prachobyčejnej N95 :evil:

16.4.08, 16:26
Moderátor

Příspěvek 
no ja si myslim, ze super na omv je obycejnej obchodni nazev naturalu, proto me to zarazilo, v nemecku je super standarni nazev pro natural 95 a super plus pro N98 .takze kdyz nemec prijede k nam, je vedle, protoze nevi jaky oktany leje :-) jeden cas se u nas prodaval super UNI, ten mel nahrazku olova, ale uz benzinkam v tomhle neverim, ikdybych mel obyc 120ku, lil bych natural a svoje aditiva nez special..ten cenovej rozdil je temer mizivej,hlavne pokud si uvedomim, ze ta 120ka na tu 95ku pojede lip

17.4.08, 09:25

Příspěvek 
je pravda, že když jsem jezdil na super, když už končil, tak nějak víc klepali ventily, kdoví jestli to už nebyl obyč natural, co jezdím na N95 + aditiva,tak je to v poho... nevím jak by se to tvářio na spešl91? otázka kolik aditiv tam přidávali, já dávám poctivě podle měrky

17.4.08, 13:32
rejpal

Příspěvek 
Na palivu hodně záleží, kdysi stačilo natankovat u Shellu a klepání zmizelo. :) Taky jezdím na Natural s aditivy, můj motor by možná už Special nepřekousl.

17.4.08, 13:42
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
žděba píše:
je pravda, že když jsem jezdil na super, když už končil, tak nějak víc klepali ventily, kdoví jestli to už nebyl obyč natural, co jezdím na N95 + aditiva,tak je to v poho... nevím jak by se to tvářio na spešl91? otázka kolik aditiv tam přidávali, já dávám poctivě podle měrky

tie additiva su vacsinou ako prevencia zaklepavania ventilov do sediel, ale osobne si myslim, ze to nejaky extrabrutalmegafatalny vplyv na zivotnost mat nebude a ked to ma ventily nastavene spravne a clovek s tym nejazdi ako prasa, ze tomu naklada plny kotol az do cerveneho pola, tak to kludne vydrzi jazdit na natural aj 10 rokov a nic sa tomu nestane. Ja som so svojou 105kou jazdil na natural 2 roky v kuse, additiva som do toho nedaval a nic sa tomu nestalo, ventily boli z celeho motora snad v najlepsom stave.

[H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula
Skoda 742 Forever Team

17.4.08, 15:28
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor

Příspěvek 
sam sis to vysvetlil... se 105kou..tenhle motor neni vubec namahanej,tak se nemuze nic podelat..ja lil aditiva vzdycky,jen jednou sem najel 300km bez nich..ted s lpg je liju jeste vic, protoze radim az v cervenym policku a kdyz po motoru neco chci, musim mu i neco dat.. aditiva omv a asi 3x tolik nez pisou..

21.4.08, 11:23
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2