Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 05:39

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
 Emise? 
Autor Zpráva
Junior TW team

Příspěvek Emise?
Jak je to s emisema kdyz mam vymazany cislo motoru... Musim mit platne emise na motor ktery je zrovna v aute kdyz me zastavej? nebo stacej nejaky emise treba motoru kterej tam byl pred tim?

17.5.08, 16:03
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek 
na motor se vyprdni, na značce vzadu na tom zeleném kolečku musíš mít pladnost miloš

17.5.08, 18:42

Příspěvek 
Policajt když tě zastaví tak od emisí nic chtít nebude jen malý techničák, pojištění, řidičák, občanku nic víc takže emise neřeš

17.5.08, 19:07
Profil ICQ

Příspěvek 
Kaliban123 píše:
Policajt když tě zastaví tak od emisí nic chtít nebude jen malý techničák, pojištění, řidičák, občanku nic víc takže emise neřeš

Nevím jak po tobě ale po mě vždycky chtějí osvědčení o měření emisí (růžová kartička)... :)

17.5.08, 19:50

Příspěvek 
osvedceni o emisich MUSI ridic u sebe mit jen v takovem pripade, ze technitska s emisemi je např. do 6.ledna 2008 a na zelenem kolecku je vyznacen leden 2008 a v kalendari uz je taky leden.
proste aby poliši poznali do ktereho DNE to ma emise(a prevazne i techniku), protoze 7.ledna uz bys vlastne nemel jezdit.

Jinak tu karticku nikdo nemusi vozit bezne ssebou, neni to povinne. Ja ji nemam nikdy, a protokol z technitcke je taky doma ve slozce. :-)

17.5.08, 19:56
Profil ICQ

Příspěvek 
Nevím po mě ji vždycky chtěli ikdyž jsem měl od posledního měření Emisí třeba jen měsíc... pokaždé když mě zastavili ji chtěli takže myslím že stím posledním měsícem to bude blbost ale hádat se nebudu :wink:

17.5.08, 20:00
Hluchoň

Příspěvek 
Mě v autoškole učili, že musím mít u sebe doklad z emisí. Poslední měsíc je kravina.

17.5.08, 20:10
Profil ICQ

Příspěvek 
Já si to taky myslím.... mě učili to samé. Jednou jsem měl "štěstí" a zastavil mě šéf okresní dopravky... chtěl osvědčení o měření emisí ikdyž emise byly starý ani ne půl roku.

17.5.08, 20:12
Hluchoň

Příspěvek 
Osvědčení o měření emsií je přílohou techničáku. V poučení, který je na tý kartičce napsaný, se uvádí, že se předkládá při měření emisí a na stk. Nic o fízlech tam napsáno není. Dále platí: Paragraf 6, odst. 8 a 9 zákona č.361/2000 Sb. ve znění novely 411/2005 Sb.:
Citace:
Řidič motorového vozidla musí mít při řízení u sebe
a) řidičský průkaz,
b) osvědčení o registraci vozidla podle zvláštního právního předpisu,
c) doklad prokazující pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla podle zvláštního právního předpisu,
d) osvědčení profesní způsobilosti řidiče, pokud jde o řidiče, který je povinen účastnit se zdokonalování odborné způsobilosti podle zvláštního předpisu,
e) doklad o zdravotní způsobilosti, pokud jde o řidiče podle § 87 odst. 3.

(9) Na výzvu policisty je řidič motorového vozidla povinen předložit doklady podle odstavce 8 policistovi ke kontrole. Na výzvu strážníka obecní policie ve stejnokroji nebo celníka ve stejnokroji je řidič motorového vozidla povinen předložit strážníkovi ve stejnokroji nebo celníkovi ve stejnokroji ke kontrole doklady podle odst. 8 písm. a) a b).

takže policjat nemá nárok na nic jinýho, než uvádí zákon. Proč mě to ale cpali do hlavy v autoškole nevím. Ale já jsem ji dělal u strašnýho debila, tak možná to bude tím. A nebo se to prostě změnilo.

17.5.08, 20:33
Profil ICQ

Příspěvek 
Nevím no jako mě každý tvrdil že kartičku u sebe mít nemusím řešil jsem to protože jsem přišel o všechny doklady no a nedávno mě stavěli flojdi (zabočil jsem kam jsem neměl ale ty prostitutky tam dali značku jen na jeden den) no a chtěl po mě jen techičák, řidičák a pojištění nic víc jo občanku

17.5.08, 20:35
Profil ICQ

Příspěvek 
A není to konec konců jedno? Když jí bude chtít tak mu jí ukážu... :wink:

Edit: Ale za to po mě nikdy nechtěli občanku :)

17.5.08, 20:42
Hluchoň

Příspěvek 
Neex píše:
A není to konec konců jedno? Když jí bude chtít tak mu jí ukážu... :wink:

Edit: Ale za to po mě nikdy nechtěli občanku :)
ale klidně... ale měšťákoj ani ho**o :) nesnáším je...

17.5.08, 20:47
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 12 ]