|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|
Autor |
Zpráva |
sharpers
|
Fotka spodku motoru
mohl by i prosím sem někdo hodit fotku třeba z rampy pohled na motor Favorita 93+ ze spodu ? díííík
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
8.5.08, 08:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Foto ročníku 89 by nepomohlo?
|
8.5.08, 09:23 |
|
|
sharpers
|
no asi jo mělo by to být stejné ne? ...
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
|
8.5.08, 10:16 |
|
|
fatal
rejpal
|
Snad ano. Tak tady to máš:
|
8.5.08, 10:32 |
|
|
sharpers
|
dik moc bracho to sem potřeboval
|
8.5.08, 13:22 |
|
|
michalkatka
|
sharpers píše: dik moc bracho to sem potřeboval
dobre bracho, teraz nám skús vysvetliť prečo? radi sa necháme poučiť...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
8.5.08, 14:51 |
|
|
sharpers
|
michalkatka píše: sharpers píše: dik moc bracho to sem potřeboval dobre bracho, teraz nám skús vysvetliť prečo? radi sa necháme poučiť...
protože sem chtěl vyčistit motorový prostor....když je to 15 roku nečištěné tak už pak člověk ani nepozná jestli někde něco teče nebo tak...no tak sem vyčistil aspoň něco co jde tak zvrchu lehce,prostě povrch,a když už sem byl u toho tak i zespodu kapotu...jenžě když se jednou projedu tak mám vše zacákaný.....prostě mi de zespodu bodel,voda,prach,bláto....po 15km nepoznáte že kapota je zespodu bílá,nepřečtete nápis na baterce a pomalu nerozeznáte která nádobka je naco....tak si říkám že je asi něco blbě tak sem chtěl tu fotku abych viděl jestli mi tam třeba něco nechybí....
|
1.6.08, 09:20 |
|
|
gokralik
|
sharpers píše: michalkatka píše: sharpers píše: dik moc bracho to sem potřeboval dobre bracho, teraz nám skús vysvetliť prečo? radi sa necháme poučiť... protože sem chtěl vyčistit motorový prostor....když je to 15 roku nečištěné tak už pak člověk ani nepozná jestli někde něco teče nebo tak...no tak sem vyčistil aspoň něco co jde tak zvrchu lehce,prostě povrch,a když už sem byl u toho tak i zespodu kapotu...jenžě když se jednou projedu tak mám vše zacákaný.....prostě mi de zespodu bodel,voda,prach,bláto....po 15km nepoznáte že kapota je zespodu bílá,nepřečtete nápis na baterce a pomalu nerozeznáte která nádobka je naco....tak si říkám že je asi něco blbě tak sem chtěl tu fotku abych viděl jestli mi tam třeba něco nechybí....
A chybí? Asi krycí plechy ne? Já naposledy motorový prostor umýval před 10 lety a je to pořád jakž takž čisté.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
1.6.08, 11:03 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
vacsinou je to cele za*rane od oleja lebo ako je zvykom u skodoviek a favoritov: vacsinou zanedbatelne mnozstvo oleja unikne, ked som chcel vycistit spodok auta po 18 rokoch tak to bola hruza des to bolo snad uz uhlie
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
1.6.08, 16:36 |
|
|
DRYVER
|
deekay píše: vacsinou je to cele za*rane od oleja lebo ako je zvykom u skodoviek a favoritov: vacsinou zanedbatelne mnozstvo oleja unikne, ked som chcel vycistit spodok auta po 18 rokoch tak to bola hruza des to bolo snad uz uhlie
Pokud jsi mel spodek auta sasraany od oleje, tak jak to uhnit???
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
1.6.08, 17:28 |
|
|
bitmap
|
Uhlie, ne uhnile
|
1.6.08, 17:32 |
|
|
DRYVER
|
tiff píše: Uhlie, ne uhnile
Joo no sem se na to spatne koukl. Ono asi neni dobre pit pivo ve vetsim mnozstvi na slunicku a pak psat neco na net
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
1.6.08, 17:52 |
|
|
sharpers
|
v ramci mezi je od oleje spinave to co muze....tj napriklad kolem hrdla nalivani oleje...ale proste zbytek je zacakany vsim moznym...takze bych rek ze mi dole neco chybi ...no ted pojedu na rampu tak si to vycvaknu a pak to porovnam s tou fotkou od Fatala
|
1.6.08, 20:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|