Jak nezadřít motor - Haluz pro pobaveni :)
Autor |
Zpráva |
florisimo
|
Šemik píše: fatal píše: michalkatka píše: veriť mi nemusíš... Díky, nevěřím. Skutečně tomu ale tak je, pokud auto jezdí výlučně na LPG olej nemá od čeho ztmavnout
Dojdi a já ti ukážu jak černej dokáže být olej z auta co jezdilo výlučně na LPG
_________________ Škoda forman 135,5LS r.v.92 pohon LPG
|
16.6.08, 20:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
a tymto pridavam dlasiu sutaz do svojho zoznamu sutazi na zraze
najciernejsi a najcirejsi olej
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
16.6.08, 20:39 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
deekay píše: a tymto pridavam dlasiu sutaz do svojho zoznamu sutazi na zraze najcirejsi olej
Muzu vzit sekacku?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
16.6.08, 20:42 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Matthes píše: deekay píše: a tymto pridavam dlasiu sutaz do svojho zoznamu sutazi na zraze najcirejsi olej Muzu vzit sekacku?
ak na nej prides
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
16.6.08, 20:43 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
deekay píše: Matthes píše: deekay píše: a tymto pridavam dlasiu sutaz do svojho zoznamu sutazi na zraze najcirejsi olej Muzu vzit sekacku? ak na nej prides
Ma automaticky pojezd ... jak sem psal objem 160ccm, to nandam HTP
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
16.6.08, 20:45 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
dobre, dones, ale kosacka sa bude muset povinne zucastnit aj sutaze v ktorej sa na nej bude zavodit
|
16.6.08, 20:47 |
|
|
Martin
|
florisimo píše: Dojdi a já ti ukážu jak černej dokáže být olej z auta co jezdilo výlučně na LPG
To je potom ale tím, že ten motor byl už zaneřáděný karbonem před montáží LPG, teď se usazeniny postupně uvolňují.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
16.6.08, 20:50 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
deekay píše: a tymto pridavam dlasiu sutaz do svojho zoznamu sutazi na zraze najciernejsi a najcirejsi olej
A jak chceš soutěžit o nejčernější olej, když černou barvu nikdo nikdy neviděl ?
|
16.6.08, 20:57 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Vít píše: deekay píše: a tymto pridavam dlasiu sutaz do svojho zoznamu sutazi na zraze najciernejsi a najcirejsi olej A jak chceš soutěžit o nejčernější olej, když černou barvu nikdo nikdy neviděl ?
to je pravda, tak zoberem zo skoly kolorimeter a fotometer a budeme mat objektivne hodnotenie a ta cierna ktora sa limitne najviac blizi k ciernej v nekonecnu je vitaz
|
16.6.08, 21:03 |
|
|
Radic
|
ja vim proč se posr... teda polekal ten sráč mu tak naředil olej že z měrky klidně stekl dolů a pak dělal dojem že je až neviditelný
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
16.6.08, 21:32 |
|
|
elegant
|
Radic píše: ja vim proč se posr... teda polekal ten sráč mu tak naředil olej že z měrky klidně stekl dolů a pak dělal dojem že je až neviditelný
Alebo sa zľakol, keď v predu otvoril kapotu a olej nikde
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
16.6.08, 21:39 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
elegant píše: Radic píše: ja vim proč se posr... teda polekal ten sráč mu tak naředil olej že z měrky klidně stekl dolů a pak dělal dojem že je až neviditelný Alebo sa zľakol, keď v predu otvoril kapotu a olej nikde
spíš motor nikde
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
17.6.08, 08:18 |
|
|
Barbar
|
Radic píše: ja vim proč se posr... teda polekal ten sráč mu tak naředil olej že z měrky klidně stekl dolů a pak dělal dojem že je až neviditelný
Ne, bylo to tím, že jsem slepej, v danou chvíli (jel jsem si pro manželku do nemocnice) dost nervozní a nasranej, že mi kleklo auto, s brejlema byl olej vidět. Nicméně, když jsem chtěl za tři dny znova "zamachrovat" v servise (kde to v den tý nehody viděli) , byl olej dost tmavej. Asi se tím přehřátím opravdu cosi "spálilo" a při dalším provoze to olej vypláchnul. Jediný, co se mi projevilo, je že mi začalo auto na volnoběh chípat. Proto jsem jel do toho servisu a tam mi zjisti, že jsem ztratil nějakej šroubek, kterým se reguluje předstih. Jestli to souvisí s tím přehřátím, nebo s tím, že jsem na auto úplnej lempl nevím, asi kombinace obojího.
Jinak děkuju za reakce. Dost jsem se pobavil. Ozval se mi i ten člověk, kterej mi to vnutil, prej si můžu opravdu dost vydělat, když to budu prodávat. . Asi nebudu, nejsem obchodník. Ať si to prodává sám.
|
19.6.08, 06:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|