|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Motorový olej.tlak v pneu.
Autor |
Zpráva |
skoda
|
Motorový olej.tlak v pneu.
Zdravím poraďákov-škodovákov.Poprosím o radu,mám krátko feldu r,1996 a jazdím na LPG.Radil som sa z viacerími ľuďmi,ale názorov bolo viac.Aký mám použiť olej,nedržím sa zásady , drahé značkové musia byť najlepšie,radšej častejšie vymením,tak som to robil aj na škodovke.Je dobrý M7AD,M8AD? Aký má byť tlak v pneu? Ďakujem.
|
12.7.08, 04:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
FerdikF
|
Ten olej záleží taky na stavu motoru. M8AD mi připadá dost hustej, tady na foru se hodně doporučuje M7ADS. Já třeba používám MOGUL GX PRO 15W-40 (teď po novu MOGUL EXTREME 15W-40). Jestli ti motor nežere vůbec olej zkusil bych 10W-40. Tlak pneu u formana s LPG dávám na všechny kola 2,3.
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
12.7.08, 07:14 |
|
|
skoda
|
Ten olej M8AD je hustejší,vlani pri výmene oleja som to na škode 105 zistil pri štartovaní-akoby nevládal motor.Zlostí ma že po revolúcii,je veľa výrobcov olejov,nemrznúcich kvapalín atď,furt menia názov výrobku alebo sa nevyrába.Doba a technológia postupuje vpred,ale niekedy je to sranda,niečo dokúpiť po roku-dvoch.Dík.
|
12.7.08, 07:31 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|