Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 06:54

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
 protocil se rozdelovac 
Autor Zpráva

Příspěvek protocil se rozdelovac
cau mam problem protocil se mi rozdelovac takze najednou byl palec o 180 stupnu nekde jinde a zapalilo mi to do otevrevyho vyfuku a roztrhlo pertl na strednim dilu ale to je detail .ja e to muze stat ze se rozdelovac takhle protoci???????
diky ps:ja nad tim badal a neco jsem vymyslel ale ted chci jen aby to nekdo potvrdil a zatim to nebudu rikat

20.7.08, 08:30
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek 
taky napiš u jakého auta, rozdělovače se pootáčí často u fáček se zadřou, a povylezou, nebo chytneš za palec a točíš dokola, takový mám v garáži co tomu je nevím koupil jsem druhý, bohužel už asi 2200 kč miloš

Naposledy upravil slovacek.milos dne 20.7.08, 08:44, celkově upraveno 1

20.7.08, 08:44

Příspěvek 
Jééé vítej do klubu to se mi taky stalo a jediné na co jsem přišel je šmejd palec a víčko protože jsem to vyměnil a byl pak už klid je tedy pravda že od té doby jsem vyměnil i rozdělovače víckrát

20.7.08, 08:44
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
to taky, palec povyleze a začne se točit, to jednou jeden vozíčkář jel začal cukat a skončil, forman BMM, celkem velký průser když nemáš nohy a stojíš v lese, tak mě tam přivezli chvíli sem ho poslouhcal a mákl na palec, vedle aku měl hadr tak jsem kus natemoval mezi hřídel a palec forman jezdí dodnes

20.7.08, 08:50

Příspěvek 
Tak to měl celkem ještě štěstí že jsi se k tomu dostal ty a nic jiného se nestalo. Mně se to stalo kolem 23h ve městě bum bum prásk středový tlumič v prdeli bouchl a co teď tma nikde nikdo no tak jsem zavolal kamošovi odtáhl mě a další den jsem to spravoval ale na tohle jsem tedy tak rychle nepřišel jako ty pak jsem rovnou koupil jiný palec a víčko a tlumič a bylo to ok jen sousedi než jsem na to přišel koukali co kde bouchá jak to střílelo do výfuku :lol:

20.7.08, 08:58
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
já měl i příhodu že se malý difuzor vytavil a spadl na klapku, forman karbec LPG, hodil jsem druhý karbec za měsíc to samé vytavil se malý difuzer a spadl na klapku a přidal plyn, tehdy jsem si všiml že výfukové potrubí má červenou barvu, čuměl jsem jak puk, pak jsem zjistil že se nedá naměřit předstih a rozdělovač se protáčí při použití větší síly miloš

20.7.08, 09:15

Příspěvek 
tak vsichni vedi ze mam facko:-D ale palec proste drzi jak ma ale nrotoci se to nekd ejinde ja ten rozdelovac rozebral a nic jsem nenasel:-(

20.7.08, 13:28
Hluchoň

Příspěvek 
fert.j píše:
tak vsichni vedi ze mam facko:-D ale palec proste drzi jak ma ale nrotoci se to nekd ejinde ja ten rozdelovac rozebral a nic jsem nenasel:-(

kdybys to napsal so podpisu, věděli by to opravdu všichni

20.7.08, 13:48
Profil ICQ
Hliník navždy.

Příspěvek 
Vít píše:
kdybys to napsal so podpisu, věděli by to opravdu všichni

Psal jsem o tom ve Ctete jako prvni, ale to je jako poslat Bukajovi sms :lol:

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

20.7.08, 14:30

Příspěvek 
Naprosto normální...Na pevný hřídeli je nalisován držák závaží a to je ta nemoc .Na ní je i nasazena a zajištěna pojistným kroužkem hřídel pohybová mosazná,která je slisována spolu s dorazem a držákem pružin z oceli ...........je to velmy běžná věc......ocelovej držák závaží na ocelový hřídeli je častý, dlouhým časem se protočí v ozubenym přesahu...zahoď ho a kup si novej....Má už po sezóně... :wink: :P

20.7.08, 20:51
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 10 ]