|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
vrzání grafitovýho kroužku u katu
Autor |
Zpráva |
Ondras83
|
vrzání grafitovýho kroužku u katu
kluci, jedu, jak řadim a houpe se motor, tak vrže ten grafitovej kroužek u katu a svodů, dost mě to sere, rozdělám to, namažu grafitovym sprejem, složim, je to oukej, ale tak za 5 dní to je zpátky, je to dost blbý, když jedete po městě a to auto furt vrže....už sem to dokonce i obrousil smirkem, namazal, ale je to zpět....už nevim co s tim, furt to rozdělávat a mazat je blbost, nikde jinde to nedělá, jen mě , už sem i přemejšlel, že bych tam dal svody z karbecovýho favorita, stejně mám kat vybranej, ale zas nechci vyhazovat to, co je v pořádku a nechci zbytečně vyhazovat prachy za svody, a musel bych tam ještě dodělávat lambádu....prostě čim to mám namazat, nebo co s tim udělat aby to nevrzalo....počítám s tim, že jednou za půl roku nebo za rok se to mázne, jako u jinejch aut, ale já to musim dělat každej tejden........kroužek mám grafitovej, ne lisovaný drátky, jak se to dá taky levnějc koupit
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
22.7.08, 22:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vít
Hluchoň
|
já to na favoritu mažu tak jednou, dvakrát do roka grafitovou vazelínou, a nešetřím s ní, a nic nevrže
|
22.7.08, 23:08 |
|
|
Ondras83
|
Vít píše: já to na favoritu mažu tak jednou, dvakrát do roka grafitovou vazelínou, a nešetřím s ní, a nic nevrže
zkusim to...my to mažem takovim grafitovym sprejem, používá to fotr v práci, tak to máme doma....na štefty od vejfuku, těsnění pod vejfuk, šrouby na vejfuk nebo tak to je výborná věc, ale mě to na tom katu nepomáhá....zkusim tu grafitku někde sehnat...
|
22.7.08, 23:18 |
|
|
Kristensen
|
Vyhodit grafitovej a dát drátěnej
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
23.7.08, 09:26 |
|
|
michalkatka
|
Kristensen píše: Vyhodit grafitovej a dát drátěnej
jp, ten drátený je najlepší, akurát sa ťažšie zháňa...
a karbecové zvody tam nedávaj, Lambáda za so železom nemá rada, potrebuje antikor, alebo liatinu....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
23.7.08, 09:46 |
|
|
Neex
|
Dělám to tak že dávám drátěnej a pomažu ho šupinovým grafitem ...zatím jsem to tak dělal na třech autech a už nějaký ten pátek je klid.
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
23.7.08, 16:22 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
no já dávám grafitový, drátěnku, lepený takový ten hodně silný a nedělá to nic, tam bude i jiný problém chodí motor, špatné pružiny, ochozené uložení toho spoje, mně to i cvakalo že byl grafit ochonež a motor hodně chodil miloš
|
23.7.08, 17:26 |
|
|
patrik-hp
|
Grafitová vazelína nebo originál kroužek a nikdy už nic nemusíš mazat.Drátěnej nevim...Jestli těch 5 let tam vůbec vydrží????..Ale vy si ho rádi vyměníte,vždyť jste v tom každou chvíli ponořený ...sprej je řídkej...
|
23.7.08, 19:17 |
|
|
Ondras83
|
drátěnejch máme plnej krám, tenhle grafitovej je novej, silenty na motoru sou nový, kulová plocha katu je obroušená....už nevim, asi dám ten drátěnej, ale tenhle byl sakra drahej...jinak, grafitovej je originál
|
23.7.08, 20:28 |
|
|
patrik-hp
|
Ondras83 píše: drátěnejch máme plnej krám, tenhle grafitovej je novej, silenty na motoru sou nový, kulová plocha katu je obroušená....už nevim, asi dám ten drátěnej, ale tenhle byl sakra drahej...jinak, grafitovej je originál
Originál byl pografitovanej...teďka už se dělá světlej jako by z asbestu...nevim co to je za matroš....Ale funguje to....jestli ti ale nevrže třeba něco jinýho,nějaká kovová část o část kovovou díry příruby vejfuku se opírají o šrouby nebo příruby o sebe....to bys pak mohl mazat donekonečna...Musí to bejt prostě jen na kroužku...nic víc,nic míň...Pokud to namažeš vazelínou s grafitem nebo máš ten pografitovanej,nemůže to vrzat.Odmasti to od toho spreje pografituj a jestli to bude vrzat....Je tam někde chyba ale né v kroužku
|
23.7.08, 20:35 |
|
|
Ondras83
|
patrik-hp píše: Ondras83 píše: drátěnejch máme plnej krám, tenhle grafitovej je novej, silenty na motoru sou nový, kulová plocha katu je obroušená....už nevim, asi dám ten drátěnej, ale tenhle byl sakra drahej...jinak, grafitovej je originál Originál byl pografitovanej...teďka už se dělá světlej jako by z asbestu...nevim co to je za matroš....Ale funguje to....jestli ti ale nevrže třeba něco jinýho,nějaká kovová část o část kovovou díry příruby vejfuku se opírají o šrouby nebo příruby o sebe....to bys pak mohl mazat donekonečna...Musí to bejt prostě jen na kroužku...nic víc,nic míň...Pokud to namažeš vazelínou s grafitem nebo máš ten pografitovanej,nemůže to vrzat.Odmasti to od toho spreje pografituj a jestli to bude vrzat....Je tam někde chyba ale né v kroužku
no je fakt, že na katu byl zarezlej šroub, takže tam je teď normální na matku, takže tam by to teoreticky taky mohlo vrzat, jinak sem prozel celý auto (jak to začalo dělat poprvé) a všim se si, jak de kolem vany trubka na vodu a je přišroubovaná k vaně, tak ten plech se urval, dal sem na to hadici, připáskoval stahovačkama (lepší než natvrdo tim šroubkem) ale dělá to furt, udělal sem ten vejfuk a cajk, ale teď to dělá často....ale dneska sem s tim jel, tak to nedělalo, nebo sem si na to zvyk a už to moc nevnímám....až bude čas, mrknu na to
|
23.7.08, 23:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|