Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 06:23

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
 vrzání grafitovýho kroužku u katu 
Autor Zpráva

Příspěvek vrzání grafitovýho kroužku u katu
kluci, jedu, jak řadim a houpe se motor, tak vrže ten grafitovej kroužek u katu a svodů, dost mě to sere, rozdělám to, namažu grafitovym sprejem, složim, je to oukej, ale tak za 5 dní to je zpátky, je to dost blbý, když jedete po městě a to auto furt vrže....už sem to dokonce i obrousil smirkem, namazal, ale je to zpět....už nevim co s tim, furt to rozdělávat a mazat je blbost, nikde jinde to nedělá, jen mě :roll: , už sem i přemejšlel, že bych tam dal svody z karbecovýho favorita, stejně mám kat vybranej, ale zas nechci vyhazovat to, co je v pořádku a nechci zbytečně vyhazovat prachy za svody, a musel bych tam ještě dodělávat lambádu....prostě čim to mám namazat, nebo co s tim udělat aby to nevrzalo....počítám s tim, že jednou za půl roku nebo za rok se to mázne, jako u jinejch aut, ale já to musim dělat každej tejden........kroužek mám grafitovej, ne lisovaný drátky, jak se to dá taky levnějc koupit :roll:

22.7.08, 22:54
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Hluchoň

Příspěvek 
já to na favoritu mažu tak jednou, dvakrát do roka grafitovou vazelínou, a nešetřím s ní, a nic nevrže

22.7.08, 23:08
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít píše:
já to na favoritu mažu tak jednou, dvakrát do roka grafitovou vazelínou, a nešetřím s ní, a nic nevrže

zkusim to...my to mažem takovim grafitovym sprejem, používá to fotr v práci, tak to máme doma....na štefty od vejfuku, těsnění pod vejfuk, šrouby na vejfuk nebo tak to je výborná věc, ale mě to na tom katu nepomáhá....zkusim tu grafitku někde sehnat...

22.7.08, 23:18
Profil ICQ

Příspěvek 
Vyhodit grafitovej a dát drátěnej

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

23.7.08, 09:26

Příspěvek 
Kristensen píše:
Vyhodit grafitovej a dát drátěnej

jp, ten drátený je najlepší, akurát sa ťažšie zháňa...

a karbecové zvody tam nedávaj, Lambáda za so železom nemá rada, potrebuje antikor, alebo liatinu....

23.7.08, 09:46

Příspěvek 
Dělám to tak že dávám drátěnej a pomažu ho šupinovým grafitem ...zatím jsem to tak dělal na třech autech a už nějaký ten pátek je klid.

23.7.08, 16:22
Mistr mechanik

Příspěvek 
no já dávám grafitový, drátěnku, lepený takový ten hodně silný a nedělá to nic, tam bude i jiný problém chodí motor, špatné pružiny, ochozené uložení toho spoje, mně to i cvakalo že byl grafit ochonež a motor hodně chodil miloš

23.7.08, 17:26

Příspěvek 
Grafitová vazelína nebo originál kroužek a nikdy už nic nemusíš mazat.Drátěnej nevim...Jestli těch 5 let tam vůbec vydrží????..Ale vy si ho rádi vyměníte,vždyť jste v tom každou chvíli ponořený :lol: ...sprej je řídkej... :P

23.7.08, 19:17

Příspěvek 
drátěnejch máme plnej krám, tenhle grafitovej je novej, silenty na motoru sou nový, kulová plocha katu je obroušená....už nevim, asi dám ten drátěnej, ale tenhle byl sakra drahej...jinak, grafitovej je originál :wink:

23.7.08, 20:28
Profil ICQ

Příspěvek 
Ondras83 píše:
drátěnejch máme plnej krám, tenhle grafitovej je novej, silenty na motoru sou nový, kulová plocha katu je obroušená....už nevim, asi dám ten drátěnej, ale tenhle byl sakra drahej...jinak, grafitovej je originál :wink:

Originál byl pografitovanej...teďka už se dělá světlej jako by z asbestu...nevim co to je za matroš....Ale funguje to....jestli ti ale nevrže třeba něco jinýho,nějaká kovová část o část kovovou :lol: :wink: díry příruby vejfuku se opírají o šrouby nebo příruby o sebe....to bys pak mohl mazat donekonečna...Musí to bejt prostě jen na kroužku...nic víc,nic míň...Pokud to namažeš vazelínou s grafitem nebo máš ten pografitovanej,nemůže to vrzat.Odmasti to od toho spreje pografituj a jestli to bude vrzat....Je tam někde chyba ale né v kroužku :wink:

23.7.08, 20:35

Příspěvek 
patrik-hp píše:
Ondras83 píše:

Originál byl pografitovanej...teďka už se dělá světlej jako by z asbestu...nevim co to je za matroš....Ale funguje to....jestli ti ale nevrže třeba něco jinýho,nějaká kovová část o část kovovou :lol: :wink: díry příruby vejfuku se opírají o šrouby nebo příruby o sebe....to bys pak mohl mazat donekonečna...Musí to bejt prostě jen na kroužku...nic víc,nic míň...Pokud to namažeš vazelínou s grafitem nebo máš ten pografitovanej,nemůže to vrzat.Odmasti to od toho spreje pografituj a jestli to bude vrzat....Je tam někde chyba ale né v kroužku :wink:

no je fakt, že na katu byl zarezlej šroub, takže tam je teď normální na matku, takže tam by to teoreticky taky mohlo vrzat, jinak sem prozel celý auto (jak to začalo dělat poprvé) a všim se si, jak de kolem vany trubka na vodu a je přišroubovaná k vaně, tak ten plech se urval, dal sem na to hadici, připáskoval stahovačkama (lepší než natvrdo tim šroubkem) ale dělá to furt, udělal sem ten vejfuk a cajk, ale teď to dělá často....ale dneska sem s tim jel, tak to nedělalo, nebo sem si na to zvyk a už to moc nevnímám....až bude čas, mrknu na to :roll:

23.7.08, 23:48
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 11 ]