|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Ladin
|
p20k píše: Tak dnes jsem přijel z dovolené najel jsem přes ní asi 800km a když jsem měl vytočenej motor asi na 2700ot a jel z kopce (takže se motorem brzdilo) tak byl slyšet docela zřetelně jak bouchá rozvodový řetěz do bloku a když při brždění motorem ještě lehce přišlápnu brzdu, tak to mlátí jako řetěz na pionýru. Když přidám trochu plyn tak to přestane a když brzdím s vytočeným motorem asi na 2300ot tak je to slyšet méně. Asi tam budou rozvody ještě původní a motor má kolem 119000km. Volnoběh zase tolik nekolísá asi o 60ot. Myslíte, že je to už na výměnu rozvodů a nebo ještě vydrží? Díky za odpověď.
Hlavně se mi to zdá brzo,já mám najeto 160 tis a o rozvodech ani nevím,taky bych hledal asi jinde.
_________________ Škoda favorit GLXI Solitaire 94, 250 000 Km,BMM 50 Kw LPG Alfa romeo 156 2,4 JTDm (129 Kw) škoda Felicia 1,3 MPi http://moje.auto.cz/Ladi/favalek.html http://moje.auto.cz/Ladi/ala.html
|
31.7.08, 10:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
p20k
|
Nepér píše: Kdyby bouchal řetěz do víka, už by to asi dávno nejelo To vypadá spíš na nějaký zavěšení motoru, nebo poloosy, nebo cosi v převodovce... nevim no
Ještě to jede , ale zní to opravdu jako řetěz a je to jen když je motor trochu vytočený a brzdí se motorem z kopce, když přidám tak to přestane. Kdyby to bylo v převodovce, tak po přidání plynu by to asi nepřestalo a nebo přestalo? Kolik by ty rozvody měly vydržet aspoň zhruba točím to max 3500ot.
Díky
_________________ Favorit 135L rok výroby 1991.
|
31.7.08, 10:43 |
|
|
p20k
|
p20k píše: Nepér píše: Kdyby bouchal řetěz do víka, už by to asi dávno nejelo To vypadá spíš na nějaký zavěšení motoru, nebo poloosy, nebo cosi v převodovce... nevim no Ještě to jede , ale zní to opravdu jako řetěz a je to jen když je motor trochu vytočený a brzdí se motorem z kopce, když přidám tak to přestane. Kdyby to bylo v převodovce, tak po přidání plynu by to asi nepřestalo a nebo přestalo? Kolik by ty rozvody měly vydržet aspoň zhruba točím to max 3500ot. Díky
A nebo napadá někoho co by mohlo dělat podobný zvuk u pravé strany? I když asi ruku do ohně bych nedal za ten motor, že je původní je dost možný, že minulý majitel ho možná měnil, ale jistý si tím nejsem.
|
1.8.08, 08:21 |
|
|
p20k
|
Jak by se dalo na 100% zjistit jestli to jsou rozvody a nebo ne aniž by se muselo něco rozdělávat?
Díky
|
3.8.08, 15:14 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
p20k píše: Jak by se dalo na 100% zjistit jestli to jsou rozvody a nebo ne aniž by se muselo něco rozdělávat? Díky sprav si stetskop: nejaky kus dreva prikladaj postupne k roznym castiam motora, pocivaj uchom a zistis
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
3.8.08, 16:50 |
|
|
|