Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 06:43

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Felicie 1.6MPI - po sešlápnutí plynu se dusí 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Jo a ještě jedna věc.... řešilo se to na feliciaklubu a ten problém má hafo lidí a shodli se na tom, že je to normální:)

4.8.08, 20:17
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek 
no jury se drž, mít jeho výderž řešit problém 1.6 je u mě obdivuhoná, to musí bavit miloš

4.8.08, 20:21

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
no jury se drž, mít jeho výderž řešit problém 1.6 je u mě obdivuhoná, to musí bavit miloš

Jo no mě to baví, ale už na to prdím... na tomhle autě a předchozím favoritu sem se fest vyučil. Jenže na favoritu bylo všechno jednodušší a jasnější tady u té 1.6ky feldy to někdy povyměnuješ půl auta a pak je to nějaká hovadina ve finále. Už sem do toho vrazil tolik penez až mi není dobře a hlavně času a ted skoro nemám na to, abych jel k moři.... Zaujmul sem novou strategii. Dokud jede, tak jede a nestrkám do toho peníze. Měnit díly budu až se fakt něco pomrví a ne předčasně vyhazovat peníze. Ale teĎ mě autí potěšilo... trasa Šumperk - Brno a pak ještě asi 60km po městě a spotřeba 5,6l na 100km, takže po dálnici to je šetřílek.... A ještě musím podotknout, kdyby nebylo tohoto fóra a super lidí co sem chodí, tak si toho taky moc neudělám.... Díky kluci:)

4.8.08, 20:37
Profil ICQ

Příspěvek 
este ma napadlo aky mate motorovy olej a v akom stave mazanie

5.8.08, 22:52

Příspěvek 
Něco podobného tady řeším ale opět tradičně Ford a jeho slavnej Zetec no nakonec jsem zatím zkončil u regulátoru tlaku paliva, páč to má mít 2,5-2,9 a je tam furt 1,8 a když se přidá plyn tak se uráčí jít na 2,2 auto prostě ráno majitel nastartuje a jak chce přidat tak to se spíš dusí a má snahu zdechnout, ale jakmile přiškrtím vratnou hadici z vstřikovací lišty do nádrže tak že se mě tlak srovná na cca 2,8 na volnoběh a při přidávání na 3-3,1 tak je klid, jinak čerpadlo klidně natlačí i 6 ale bojim bojim aby nelítaly hadice :lol:

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

5.8.08, 23:01

Příspěvek 
mišo píše:
este ma napadlo aky mate motorovy olej a v akom stave mazanie

Ve stavu perfektním.... před měsícem vyměněn olej Total Quartz 7000 10W-40 a origo filtr olejovej... tím to nebude a ani mi není jasný jak by to tím mohlo být...

6.8.08, 12:34
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2