|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Marián Zelenický
|
Zhasínanie motora
Zdravím. Ako som už uviedol v predmete mam problém so zhasínaním motora. Kedykoľvek počas jazdy mi zrazu prestane reagovať plynoví pedál, a jediné, čo môžem robiť je znovu naštartovať auto a idem ďalej. Auto naštartujem na prvý raz, voľnobeh drží, všetko OK až na toto. Neviem, kde je chyba, vymenil som už karburátor, pridal som palivový filter apod. no nepomáha. Prosím poraďte ak má niekto stým skúsenosť. Je to škoda 120L
|
9.8.08, 19:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Jaké auto? Podle toho co píšeš, bych hledal příčinu v zapalování. Imobilizér náhodou nemáš?
|
9.8.08, 20:00 |
|
|
ventYl
|
problem bude bud v elektrike, bud sa niekde vytvoril skrat (ak je to auto s motorom vzadu, tak je mozne, ze mas predraty kabel od indukcnej cievky ku kondenzatoru, ktory sa uzemnuje a potom ti vypoveda sluzbu zapalovanie), pripadne nejaka podobna obluda v elektrike, alebo je problem v palivovej nadrzi, mas tam zapchate hadice na odvzdusnovanie nadrze a palivove cerpadlo nestaci tahat dalsi benzin, preto sa ti po case motor zastavi. to by sa ale asi prejavovalo aj nejakou pauzou pred tym, nez pojde auto nastartovat, takze ten skrat mi prijde pravdepodobnejsi.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
9.8.08, 20:05 |
|
|
Marián Zelenický
|
Je to škoda 120L. Hadice na ovzdušnenie som už skušal prefúknuť a bolo to asi v poriadku, zapchaté neboli. Takže skusim pozrieť ten kábel prípadne vymeniť celú indučku.
|
9.8.08, 20:48 |
|
|
Marián Zelenický
|
Tak som skontroloval ten kabel z indukcenj cievky do kondenzatora a bol v poriadku. Vymenil som teda celu cievku a vycistil som kontakty v rozdelovaci. Presiel som par kilometrov a auto ide ako hodinky. Takze dufam, ze to bolo ono a cas ukaze ci je to tak aj naozaj. Dakujem za pomoc.
|
10.8.08, 11:02 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|