Autor |
Zpráva |
patrik-hp
|
Šemik píše: No začne to mít takový krásný sametový chod Nedá se nepoznat
To někdy vyzkoušim...Ten samet
|
21.8.08, 21:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
Majlanky píše: No dobre ja ho tam dam. No na druhy komore ma cosi co je ohnuty smrem do sani jsou to takovy paprsky... Mam je teda nejka odrezat?
já říkám odřezat, mě to dost pomolo, podstatně lépe se připíná druhý stupeń, pozoruju,že přechody jsou lepší.
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
22.8.08, 07:04 |
|
|
hagal
|
Citace: A jeste: jak se nastavuje bohatost. Na studenym nebo ohratym motoru? Pri volnobehu nebo pri zvysenych otackach? Se syticem nebo bez?
na zahřátým motoru bez sytiče, jen občas zkusíš zvýšit otáčky, jestli je dobrej přechod z volnoběžnýho systému do pracovního
_________________ Škoda Felicia combi, r.v. 1996 MPI
|
22.8.08, 12:54 |
|
|
ferrari
|
No hej, vlečka (teda náprava so suchými poloosami zo Š130, nikdy neviem, či je to vlečka, či kyvka) má omnoho mäkšie uloženie ako klasika...v každej, čo som sa viezol sa motor trasie...ale môže to byť trochu ovplyvnené aj nastavením...bežne sa bohatosť nastavuje na cca 2% CO...ak Ti to nastavili na emisie, tak povoľ skrutku bohatosti o cca 1/2 otáčky (teda o 180 stupňov)...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
22.8.08, 13:21 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
mne pomohla vymena VN kablov . moze sa stat ze ti niektory zle vedie iskru alebo sa pri pohybe prerusuje . Toto je moja skusenost + nastavenie predstihu ale to uz mas
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
22.8.08, 18:44 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Kabely jsou úplně nový... To spis bude ta bohatost a mekci ulozeni na vlecce + upravy...
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
22.8.08, 19:18 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Majlanky píše: Kabely jsou úplně nový... To spis bude ta bohatost a mekci ulozeni na vlecce + upravy... jaj , no nenapisal si to ako ze to mas nove , tak som si myslel ze su stare . Tak potom ostava uz len ta zmes , to ulozenie -skus kuknut slintobloky v akom su stave ( hlavne ten pod prevodovkou sa rad vymlati ale zohnat ho bude kumst )
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
22.8.08, 19:24 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Jonny píše: Majlanky píše: Kabely jsou úplně nový... To spis bude ta bohatost a mekci ulozeni na vlecce + upravy... jaj , no nenapisal si to ako ze to mas nove , tak som si myslel ze su stare . Tak potom ostava uz len ta zmes , to ulozenie -skus kuknut slintobloky v akom su stave ( hlavne ten pod prevodovkou sa rad vymlati ale zohnat ho bude kumst )
No silenty na pricku maj 7000 cca. pod prevodovkou uz to bude horsi kazdopadne ten mam pripravenej a pujde s napravou
|
22.8.08, 20:01 |
|
|
ferrari
|
No, ja by som si to s tým silentblokom podprevodovku rozmyslel..zvysi sa Ti na 90% hlucnost v aute...ja jazdim s otcovou Š130 už cca 7 rokov, má odtrnutý silentblok pod prevodovkou a no problem, len auto je krásne tiché...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
24.8.08, 07:18 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
ferrari píše: No, ja by som si to s tým silentblokom podprevodovku rozmyslel..zvysi sa Ti na 90% hlucnost v aute...ja jazdim s otcovou Š130 už cca 7 rokov, má odtrnutý silentblok pod prevodovkou a no problem, len auto je krásne tiché...
Hele a na cem ta prevodovka sedi kdyz tam nemas silent?
|
24.8.08, 09:23 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Kterej sroub je bohatost? Koukal jsem do ANDRTA ale tam je nakreslenej jenom EDSR a ja potrebuju SEDR.
Dik
|
24.8.08, 12:21 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Majlanky píše: Kterej sroub je bohatost? Koukal jsem do ANDRTA ale tam je nakreslenej jenom EDSR a ja potrebuju SEDR. Dik ak myslis benzin , mal by to byt ten mensi ( dole ) je v takom dlhom valci a je k nemu zly pristup kvoli lanku sytica chce to dlhy tenky srobovacik. nad nim je vzduch ( velky srobik ) inacked zatahujes , uberas a naopak aspon takto mi to vysvetlovali v servise...
|
24.8.08, 17:21 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Jonny píše: Majlanky píše: Kterej sroub je bohatost? Koukal jsem do ANDRTA ale tam je nakreslenej jenom EDSR a ja potrebuju SEDR. Dik ak myslis benzin , mal by to byt ten mensi ( dole ) je v takom dlhom valci a je k nemu zly pristup kvoli lanku sytica chce to dlhy tenky srobovacik. nad nim je vzduch ( velky srobik ) inacked zatahujes , uberas a naopak aspon takto mi to vysvetlovali v servise...
Diky moc, nakonec jsem v nejake knizce nasel nakres SEDRu a pochopil jsem z toho ze by to mel byt ten mensi ale chctel jsem se ujistit
|
24.8.08, 17:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|