|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
karbec Warťas na Š 120 ???
Autor |
Zpráva |
Jiri
|
Carlos píše: Jiri píše: .... l..mel sem tam jenom polskyho fiata 1.3 a s tim byla spokojenost spotreba normalni....dle stylu jizdy...daleko lepsi starty..zadne cukani... Ten mám doma, a dumal jsem jestli to za to stojí, asi to zkusim, když to říkáš.
jestli chces zkus to..ale musi to tam dat i s kulatym filtre..a i tak je to hodne na tesno...zadne nejake vyrazne vykonove zmeny ale necekej...spise ty starty..studene i teple...a motor sel jako tak vice do otacek..i lepsi spodek....ten karbec co sem tam mel tak byl s podtlakovym oteviranim druhe komory a sytic resenej jako privera prvni klapky...jinak jeste tam de zigul..a taky dobry...
|
17.9.08, 18:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
dzavanl
|
Kenny9994 píše: dzavanl píše: Dosiel gazolin a nim z vychodu akosi pomizli aj Warburgy jak vies ?
Som tiez z Michaloviec a tiez sme mali Wartburga a k tomu este Skoda 120 LS - samozrejme ze ta skodovka tiez jazdila na Ggaz len bol problem zohnat kvaalitne olovo
_________________ Skoda 120L 1982 LPG
|
17.9.08, 19:03 |
|
|
Kenny9994
|
dzavanl píše: Kenny9994 píše: dzavanl píše: Dosiel gazolin a nim z vychodu akosi pomizli aj Warburgy jak vies ? Som tiez z Michaloviec a tiez sme mali Wartburga a k tomu este Skoda 120 LS - samozrejme ze ta skodovka tiez jazdila na Ggaz len bol problem zohnat kvaalitne olovo
Wooow hehe som nemyslel ze tu stretnem rodaka hehe a priamo z MI ? alebo okolie. Ja toho svojho wartasa este stale mam ale nieje na SPZ a takisto nieje gazolin a preco mas bydlisko Brno
_________________ Modrá škoda 120 LS r.v. 1985 Kenny9994 píše: už v pokročilom štadiu korozie
|
17.9.08, 19:15 |
|
|
dzavanl
|
Kenny9994 píše: dzavanl píše: Kenny9994 píše: dzavanl píše: Dosiel gazolin a nim z vychodu akosi pomizli aj Warburgy jak vies ? Som tiez z Michaloviec a tiez sme mali Wartburga a k tomu este Skoda 120 LS - samozrejme ze ta skodovka tiez jazdila na Ggaz len bol problem zohnat kvaalitne olovo Wooow hehe som nemyslel ze tu stretnem rodaka hehe a priamo z MI ? alebo okolie. Ja toho svojho wartasa este stale mam ale nieje na SPZ a takisto nieje gazolin a preco mas bydlisko Brno
No som priamo z MI ale momentalne existujem v Brne. My uz wartasa nemame ale pamatam casy ked sa predavali za 30-40 tisic. My sme mali wartasa s taznym v kombiku a s pakou na podlahe - bol to perfektny pracant a jazdilo to za par korun.
_________________ Skoda 120L 1982 LPG
|
17.9.08, 19:17 |
|
|
ferrari
|
michalkatka píše: ferrari píše: ja Ti veru ani neviem, aku remenicu som tam vlastne dal...myslel som donedávna, že Favo a 120 sú rovnaké..zaujímavé..ale píšeš, že máš 55A altík a hliníkovú krabičku ako regulátor? Ale hliníkové sú predsa mechanické a k mechanickým nemôžu byť pripájané 55A altíky...možno by si mohol urobiť foto toho regulátora a ešte raz preveriť ten altík...totiž, ja som mal na Š125 r.v.89 altík 44 (či 42) A...aôe myslím, žeby sa dala zohnať Favo remenica na kľuku...na altík neviem... fačko alternátor má regulátor zabudovaný na altíku, je to plechová krabička v ktorej sú integrované aj uhlíky a je elektronický.... remenice sú rovnaké, akurát Favo karburátor v niektorých modeloch má menšiu po obvode a a Favo striekačka má remenicu na 4drážkový plochý remeň...
No veď ale tu nebola reč o Favo altíku, ale 120LS altíku...a teda remenice sú rovnaké? By som aj tak povedal, bo sa mi zdá, že som si ich prirovnával a zdali sa mi rovnaké (myslím 120 a Favo remenica na kľuke), tak som tam dal tú, čo tam bola (predsa len sa to spolu vyvyžuje...)
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
18.9.08, 07:05 |
|
|
Šemik
|
Řemenice kliky nejsou stejné, Fávo ma trošku větší
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
18.9.08, 11:31 |
|
|