Ahoj kluci. Mám škodovku po dědovi a nechci se jí zbavovat. Chci jí přes zimu uskladnit v garáži. Bohužel se k ní nedostanu dříve jak v lednu. Když pak vyšroubuju svíčky a protočím klikovkou, ,mělo by se to alespoň trochu zaolejovat že? Abych to nezadřel bojím se..
_________________ Mitsubishi Lancer combi - pro rodinu
Škoda 120 L Agáve - klenot po dědovi
5.12.08, 09:59
Reklama
Reklama
fatal
rejpal
Vyšroubuj svíčky a stříkni do každého válce trochu oleje, pak to několikrát protoč. Nezadřeš to, neboj se, auto mívám taky zazimované, minule jsem ani ten olej do válců nedal a na jaře to šlo protočit v pohodě.
5.12.08, 10:10
MATTESS
po zimě před prvním nastartováním jdu na motor pomalu. Protočím klikou, pak starterem s odpojenou cívkou a pak nastuju
Vyšroubuj svíčky a stříkni do každého válce trochu oleje, pak to několikrát protoč. Nezadřeš to, neboj se, auto mívám taky zazimované, minule jsem ani ten olej do válců nedal a na jaře to šlo protočit v pohodě.
Jasný, když si natáhnu do 5ky stříkačky a fouknu to tam rovnou do tý komory každej válec 5ml, bude to tak dobrý?
_________________ Mitsubishi Lancer combi - pro rodinu
Škoda 120 L Agáve - klenot po dědovi
5.12.08, 16:34
fatal
rejpal
Jasně. Možná až moc, nejsem si jistý. Pak to protoč, co bude navíc to ti vyteče, zacpi díry svíček naolejovanými kusy hadru, a máš to v pohodě. Na jaře to protočíš znova, nahodíš svíčky, nastartuješ.
Uživatelé procházející toto fórum: Google Feedfetcher a 41 návštevníků