|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
???Abnormalna zavada. Pomoc???
Autor |
Zpráva |
Michal Vrabec
|
milosi koukni do tématu jak zabrousit hlavu tady v motorech tam se ptá na něco podobnýho jako píšu já že se ho ptal chlápek jak to má zabrousit
_________________ Škoda Favorit 135LSe r.v.92 dovoz srn pro mě opravdu ožehavé téma shořel mi vnitřek .
Touhle dobou už BMM 50Kw s černym interiérem a palubkou z Felicie čekající na lak.
www.favorit135.websnadno.cz
|
5.11.06, 13:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
cyz
|
Já bych to viděl na nějakou netěsnost - kdyby byla špatná hlava nebo těsnění tak to dělá pořád. Problém bude podle mě v tom, jak tady někdo napsal, že se tam dostane vzduch - vzduch v chlazení je svině a dovede pěkně zkomplikovat život
|
12.11.06, 18:21 |
|
|
septim
|
Vodna pumpa OK. Problem predbezne vyrieseny a to 80stup termostatom zo S120 a prevrtana jedna mala dierka ako ma FA. Nevrie, kury, ide. Stale ostava trochu velky tlak v systeme. Zatial jazdi, voda nemizne... Uvidime.
_________________ 742.120L Opäť klasika, uloženka, 87´, 58.000km, po 1. majitelovi
791.136B LPG, r.v. 96, Cimbu, KD air filter, 13 BAR kompresia, spotreba priemer 6L LPG uz ex
781.136* LPG, 2. majiteľ predané, dodnes jazdí (žili sme spolu 3 roky)
742.120L 4x bejvalky
|
22.11.06, 08:33 |
|
|
|