|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Ukazatel teploty motoru - ručička z ničeho nic spadla dolů
Autor |
Zpráva |
miomio
|
Ukazatel teploty motoru - ručička z ničeho nic spadla dolů
Lidi, dneska brzo ráno bylo u nás -12 ´C a po cestě do práce (cca. 35km) se mi dvakrát stalo, že ručička ukazatele teploty motoru mi z ničeho nic spadla dolů a to o docela velký kus. Poprvé byla zhruba v 1/4 a spadla skoro na "nulu" takže začal najednou foukat studený vzduch a pak byla skoro v půlce a spadla na cca. 1/4. V obou případech pomalu začala stoupat vzhůru. Nevíte co se mohlo stát? Může to být tím mrazem? Nepozoroval jsem nic, proč by najednou měla tak razantně spadnout, nic se nestalo během jízdy. Předtím se to ještě nestalo. Díky za tipy.
_________________ Škoda Octavia SLXi, 1,6, 74kW.
|
29.12.08, 08:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Nejspíše termostat by chtěl vyměnit
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
29.12.08, 08:42 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Taky bych rekl pokud zaclo foukat zniceho nic studeny topeni.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
29.12.08, 08:58 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
No ale termostat si myslim nezpusoby, ze najednou klesne teplota o takovej kus. Termostat by spis zapricinil neohrati ci prehrati nez neco takovyho. Spis bych premyslel o tom, zda mas v aute spravnou nemznouci smes a spravne odvzdusneno... Nejakej se mi proste nezda, ze by termostat zapricinil ze mi teplota vody spadne behem jedny sekundy z 90 na 50 stupnu...
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
29.12.08, 12:15 |
|
|
Šemik
|
Jsou různé termostaty, když jsem míval MotoRad tak to taky hopsalo 50/60-90°C.. S Vernetem se to zlepšilo, s Wahlerem odstranilo
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
29.12.08, 12:17 |
|
|
kwiko
|
Majlanky píše: No ale termostat si myslim nezpusoby, ze najednou klesne teplota o takovej kus. Termostat by spis zapricinil neohrati ci prehrati nez neco takovyho. Spis bych premyslel o tom, zda mas v aute spravnou nemznouci smes a spravne odvzdusneno... Nejakej se mi proste nezda, ze by termostat zapricinil ze mi teplota vody spadne behem jedny sekundy z 90 na 50 stupnu...
Chces pocut aj o tej druhej variante?
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
29.12.08, 16:39 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|