|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
HedlinZ
|
REJDOVÝ ČEPY....to byly.... Teď už mi Fáčko jezdí jako za mlada:-) Dík za všechny rady.
|
12.7.06, 18:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarous
|
miska tlumiče
tak u mě to nakonec "ještě" nebyly homoklouby ale miska u předního L tlumiče, ta horní, dolní asi ani není byla nějaká nalomená a při plném rejdu začala lupat " vrzat"! Vyměnil jsem a je po lupání
|
20.11.06, 15:54 |
|
|
Mike.M
|
Re: miska tlumiče
U me to byly klouby tyce rizeni, kde je taky ta manzeta, ale mensi nez na homokloubu. Bylo to vyschle. Jednoducha uprava, oddelat sponu, stahnout manzetu, natlacit tam vazelinu. a nasadit
_________________ Skoda favorit 91 karburator
|
20.11.06, 16:59 |
|
|
Jarous
|
Re: miska tlumiče
Mike.M píše: U me to byly klouby tyce rizeni, kde je taky ta manzeta, ale mensi nez na homokloubu. Bylo to vyschle. Jednoducha uprava, oddelat sponu, stahnout manzetu, natlacit tam vazelinu. a nasadit
taky hezké řešení, to jsem dělal před tím tlumičem, když to nepomohlo, tak šel ven tlumič, no co alespon je to promazane
|
20.11.06, 18:34 |
|
|
fert.j
|
a jestli ti to kolo povrzava furt tak to muzou bejt skrtajicidesticky a kdyz slapnes na brzdu tak to prestane???ps:v pravym prednim zustava zbytkovej brzdovej tlak...
|
26.11.06, 12:47 |
|
|
Jarous
|
fert.j píše: a jestli ti to kolo povrzava furt tak to muzou bejt skrtajicidesticky a kdyz slapnes na brzdu tak to prestane???ps:v pravym prednim zustava zbytkovej brzdovej tlak...
zatim to vypadá dobře,ale mám pocit že to ,nevim jestli 100% stejnej zvuk, začína dělat když pomalinku dobržduju, ale brzdy(desky kotuče) jsou asi 1000km jeté, no nevím, ale tlumiče OK a to "vrzání" potažmo lupaní je fuč
|
27.11.06, 15:08 |
|
|
|