Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 15:52

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Spotřeba Škoda 105 
Autor Zpráva

Příspěvek 
chemer píše:
já ted u 120L jezdim s prasklou AC pumpou (olej smrdí benzínem fest) a spotřeba je okolo 9 litrů takže to by musela být díra jako bejk aby to bralo 13l

Tak to by som neradil jazdiť s prasknutou membránou a zriedeným olejom...ak teda nechceš odrovnať motor...

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

31.1.09, 17:33
Pspvek Reklama

Moderátor

Příspěvek 
ferrari píše:
chemer píše:
já ted u 120L jezdim s prasklou AC pumpou (olej smrdí benzínem fest) a spotřeba je okolo 9 litrů takže to by musela být díra jako bejk aby to bralo 13l

Tak to by som neradil jazdiť s prasknutou membránou a zriedeným olejom...ak teda nechceš odrovnať motor...

Bylo to nutný... věděl jsem o tom ale musel jsme čekat do víkendu (do dneška) kdy byl čas na výměnu. Už je vyměněná. Najel jsem na tom 300km, kolik na tom bylo najeto předtim netušim ale zarazilo mě že membrána a celkově vnitřek pumpy byl dost čistej, na memmbráně žádný znatelně viditelný poškození tak nevim, po pár set km zkontroluju olej jak na tom bude a popřípadě pak uvidim

31.1.09, 19:09
Hliník navždy.

Příspěvek 
To mi dycky dostava to ze neni cas... Dyk ta vymena je na pul hodiny maximalne pokud clovek trpi tuleni nemoci :)

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

31.1.09, 19:52
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
chemer píše:
ferrari píše:
chemer píše:

Bylo to nutný... věděl jsem o tom ale musel jsme čekat do víkendu (do dneška) kdy byl čas na výměnu. Už je vyměněná. Najel jsem na tom 300km, kolik na tom bylo najeto předtim netušim ale zarazilo mě že membrána a celkově vnitřek pumpy byl dost čistej, na memmbráně žádný znatelně viditelný poškození tak nevim, po pár set km zkontroluju olej jak na tom bude a popřípadě pak uvidim

A olej si vymenil? radil by som aj to...ihneď...

Megane 1,9D

1.2.09, 02:09

Příspěvek 
Overit ci su vsetky hadicky OK. Dalej musi byt dobry rozdelovac, dobre nastaveny karbec, brzdy musia byt v poriadku. A ked je vonku -10 a jazdis 2 km tam a nazad do hypermarketu tak je to normalne.

1.2.09, 09:36

Příspěvek 
Peter50kw píše:
Overit ci su vsetky hadicky OK. Dalej musi byt dobry rozdelovac, dobre nastaveny karbec, brzdy musia byt v poriadku. A ked je vonku -10 a jazdis 2 km tam a nazad do hypermarketu tak je to normalne.

Rozdelovac je po oprave a karbec vycisteny a serizeny, brzdy taky v pohode...v rijnu bylo na tachnicke, tak se to muselo dat vsechno do kupy :-). Je fakt ze ted byly mrazy a bylo potreba jezdit na nakupy :D

2.2.09, 22:22
Moderátor

Příspěvek 
Matthes píše:
To mi dycky dostava to ze neni cas... Dyk ta vymena je na pul hodiny maximalne pokud clovek trpi tuleni nemoci :)

garáž a dílnu mám na chalupě, doma parkuju bud před barákem nebo v garáži kde neni ani šroubováček... to by ještě nebyl takovej problém ale když jsi v práci každej den do 21:00... :roll:

2.2.09, 22:29

Příspěvek 
chemer píše:
Matthes píše:
ale když jsi v práci každej den do 21:00... :roll:

Milión hodín, milión korún... :lol:

Megane 1,9D

3.2.09, 17:28
Moderátor

Příspěvek 
ferrari píše:
Milión hodín, milión korún... :lol:

stejně bych si nejradši koupil nějáký jiný auto a škodůvku bych si nechal pro radost, mě to tak rve srdce když vidím jak je auto obalený solí, asi fakt začnu pracovat miliony hodin :)

3.2.09, 17:48
rejpal

Příspěvek 
chemer píše:
stejně bych si nejradši koupil nějáký jiný auto a škodůvku bych si nechal pro radost

Dobrý nápad... :)

3.2.09, 17:51
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2