Autor |
Zpráva |
fatal
rejpal
|
ferrari píše: Pozor, problém je iba po prudšom pridaní plynu! Pri pozvoľnom pridávaní motor šlape veľmi dobre...
Podobné problémy jsem měl když jsem zkoušel mechanické otvírání 2. komory, při plynulém přidávání pohoda, při rychlém sešlápnutí tam byla díra. Když jsem měl odpojenou akcelerační pumpu, mělo to taky podobné příznaky... Ale to už jsme OT...
|
13.2.09, 10:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Peter50kw píše: Tieto stare skodovky su sice pekne auto ale raketa z toho nikdy nebude. A keby aj bola, ak tam mas kyvku a stvorkvalt, tak sa to na novsie auta nechyta. Udrziavat v dobrom stave, tesit sa z neho, ale na zavodenie si najst daco novsie.
to pane nemuzu souhlasit.. ale vacka BMM na petikanalu zadny bordel nedela... jezdim jak jezdim,proste nastartuju a jedu a vetsinou nad 3500 ot do tech 6000 ot a mam spotrebu 8-10 lpg,motor se chova dobre,jen bych potreboval porochat zapalovani... ale dobry...
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
13.2.09, 21:50 |
|
|
ferrari
|
Kachnis píše: Peter50kw píše: Tieto stare skodovky su sice pekne auto ale raketa z toho nikdy nebude. A keby aj bola, ak tam mas kyvku a stvorkvalt, tak sa to na novsie auta nechyta. Udrziavat v dobrom stave, tesit sa z neho, ale na zavodenie si najst daco novsie. to pane nemuzu souhlasit.. ale vacka BMM na petikanalu zadny bordel nedela... jezdim jak jezdim,proste nastartuju a jedu a vetsinou nad 3500 ot do tech 6000 ot a mam spotrebu 8-10 lpg,motor se chova dobre,jen bych potreboval porochat zapalovani... ale dobry...
A toto je presne ten prípad, kedy ma moje problémy ( http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=15563 ) odkláňajú od myšlienky, že za to môže vačka...máš síce 5kanál, lae myslím, že to by nemal byť rozdiel...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
13.2.09, 22:01 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
me to paradne letelo s rozdelovacem favorit s pruzinkama z 781.136X a nastavenym vyssim predstihem... Semik by moh povedet,ze si motor nechal dost libit,jen se potom blbe startoval...takze by to chtelo neco jako mel zigul oktanovou korekci
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
13.2.09, 22:06 |
|
|
|