Dyno píše:
ferrari píše:
Tak ja neviem, ale ja som mal spotrebu 7-8 l/100 v zmešanej prevádzke aj s EDSR120...
No tak to máš super spotřebu. Ono ale záleží jak si jel a kde:D U nás to je samý kopec a já ani nevím jakou mám spotřebu ani radši nechci vědět. Kupuju benzín podle peněz a ne podle litrů a zdá se mi že mi to žere dost,ale tak většinou jedu tak že se chci projet a ne na spotřebu.
Tak ja väčšinou idem z bodu A do bodu B, väčšinou kľudne (obec okolo 60 km/h), mimo obec okolo 100 km/h...sem tam nejaké to prebiehanie (vtedy plné kotle)...nejaké to prechádzanie sa na uate ma nikdy nejak nebavilo...semtam si ale zajazdím športova, bavia ma zákruty, vtedy sa väčšinou ťažšie ovládam...ale čo už nanaháňam na rovnaj cete po rovine? navyše samá obec...veľmi rád šoférujem, ale nikdy nie bezcieľne...no, keď som osadil ten T613 karbec, tak som to dul, tam bola spotreba iste iná...no, kopce tu príliš nemáme, to je fakt...celkový priemr som mal 7,5l/100km...dlhá trasa (nad 50km) bola vždy okolo 6l/100, čisto mesto neviem, ale vravím - isto okolo 10l/100...