Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 23:04

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Turbo Fabie 1.9 TDi 74 Kw 
Autor Zpráva

Příspěvek Turbo Fabie 1.9 TDi 74 Kw
Zdravím všecky, potřebuji radu na mé turbo. Koupil jsem Fabii Tdi 74 Kw a turbo mi funguje(tedy je slyšet) jen mezi 2.5-3000 ot. Do této chvíle nemá motor tah a po 3000 ot ho také nemá. Trošku se to rozjede jen mezi temito hodnotami. Ve značkovém servisu rekli, že ho chtěj vyměnit. Docela se mi to nezdá protože mám najeto 49000.
Neměl jste někdo také něco takového? Popřípadě chci vědět ,jestli je to zjistitelné na Vagu. Díky.

28.6.09, 23:42
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Je zjistitelné na V.A.G.....Pokud ho slyšíš ještě neznamená že dobře tlačí...ono je slyšet třeba při 50.000ot.ale tlak je až např.ve 100.000 kde už slyšet moc není a pískot se ztrácí ...Tak že se ti točí to jo ale nemusí dávat potřebný množství vzduchu...A tobě se nezdá, že by bylo hodno ho do kopřiv vrhnouti...O.K.Je možné taky,že váha vzduchu vynechává,což má naprosto stejný projevy,jede nejede...a koukni se taky na podtlakovej ovladač klapek popř.Bypassu na turbodmychadle,jestli reaguje na podtlak nadoraz a pak poreferuj co jsi zjistil....

29.6.09, 00:05
Mistr mechanik

Příspěvek 
turbo ti může tlačit super a váha vzduchu bude KO, napiš kde bydlíš, někdo kdo tomu rozumí si musí sednout s vagem a pojezdit a zjistíš váhu a tlak turba, teplotu paliva, a zda všechny údaje v bloku měřených hodnot souhlasí, bez těchto údajů nemá cenu pokračovat :? miloš

29.6.09, 06:48

Příspěvek 
Tak to byla váha vzduchu, na chvilku jsem ji odpojil a málem jsem vypadl zadním kufrem :-) . Jen pro zajímavost ,ve Škodovce mi tvrdili, že to turbo musí vyměnit. Děkuji všem za radu.

5.7.09, 22:17

Příspěvek 
co ja vim...tak zakladni diagnostiku u tohohle..odpojit vahu ona bude svitit kontrolka sice ale musi to auto normalne jet a tahnout v celem rezimu otacek co vim tak se na tech vahach sere prave to ze jsou elektricky v poradku ale davaji nesmyslne hodnoty....jednotka ji nepozna a ridi se podle ni....a tim padem spatne....co dale vim ze se dela casto je ten elektroventil turba.....

5.7.09, 22:47
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]