|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Vypouštěcí šroub na olejové vaně 120ky...POMOOOC
Autor |
Zpráva |
ratmboy
|
Tak jsem ho povolil, zmetka jednoho!!! narval jsem na to mensi orech a po tezkem boji sroub povolil..ale byl to boj a stalo to dost nervu:-) Kazdopadne diky za rady..
|
20.8.09, 23:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Pech.
|
stalo se mi to, navařil jsem tam COčkem kus šestihranu , povolil, a pak víčko vyměnil...
až ho tam budeš dávat zpět, pamatuj, že těsnit bude dobře i lehce dotáhlé... nechápu kkty, co všechno dotahují na krev, i když to není potřeba
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
20.8.09, 23:34 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Pech. píše: stalo se mi to, navařil jsem tam COčkem kus šestihranu , povolil, a pak víčko vyměnil...
až ho tam budeš dávat zpět, pamatuj, že těsnit bude dobře i lehce dotáhlé... nechápu kkty, co všechno dotahují na krev, i když to není potřeba
To není kokotismus, to je prostě v člověku zakódováno ... třeba já to dělám, ikdyž vim že nemám.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
20.8.09, 23:50 |
|
|
ferrari
|
Pech. píše: až ho tam budeš dávat zpět, pamatuj, že těsnit bude dobře i lehce dotáhlé... nechápu kkty, co všechno dotahují na krev, i když to není potřeba Presne-presne a tak isto aj s olejovým filtrom...keď chytím do ruky auto, na ktorom som to ja nemenil, tak vždy pením, bo nemôžem povoliť ani výpustný šrób a ani filter...ale ono dosť pomôže na šrób pred povoľovaním jemne (jemne preto, lebo vaňa je predsa len vetchá) poklepať kladivom, aby sa uvoľnilo napätie v závitoch...na druhú stranu treba brať do úvahy, že za nejaký ten rok, rok a pol sa závity proste zalepia a tiež tesnenie filtra sa prilepí = = = aj preto to ide ťažšie povoliť...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
21.8.09, 06:19 |
|
|
|