Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: jj to vim tohle i s konkrétním postupem je ve VISu
a tu teplotu paliva kolik máš
|
17.8.09, 12:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
tu sem neměřil ta se měří na studeným motoru a já ho měl už ohřátej zato teplotu plně ohřátýho motoru sem měl 77°
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
18.8.09, 18:24 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: tu sem neměřil ta se měří na studeným motoru a já ho měl už ohřátej zato teplotu plně ohřátýho motoru sem měl 77°
teplotu paliva plně ohřátého motoru máš 77 jo?, teplota paliva se měří za studena i za tepla, horké palivo nabyde v oběmu až o jednu třetinu a paliva musíš nastříkat o tu třetinu víc jinak
pojedeš jak zdechlina o jednu třetinu
a výkon bude prostitutka nižší a nižší a spotřeba vyšší , len ta trůba chyba,len ta trůba miloš
Naposledy upravil slovacek.milos dne 18.8.09, 18:40, celkově upraveno 1
|
18.8.09, 18:34 |
|
|
Jarda S.
|
teplotu motoru mam 77° palivo sem neměřil to se má u studenýho motoru
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
18.8.09, 18:38 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: teplotu motoru mam 77° palivo sem neměřil to se má u studenýho motoru
no a ta teplota nijak neroste? to už nezměříš nebo co, jestli jsi viděl v manuýlu že teplota paliva by měla být za studena teplota okolí a co pak dál do řj už nic nehlásí nebo co? miloš
|
18.8.09, 18:42 |
|
|
Jarda S.
|
to všechno změřim zejtra ráno až to bude dokonale vychladlý
|
18.8.09, 18:46 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: to všechno změřim zejtra ráno až to bude dokonale vychladlý
o to ani tak nejde hlavně za vedra abys neměl 20 že ti prostě čidlo víc neukáže miloš
|
18.8.09, 19:03 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jo a kabel KL obd usb furt nemám. je asi na dovolené mobil nedostupný, spojízdnil jsem ale kabel KKL instalací ovladače kabelu
tak umím tacho a pin z klíče je tam toho víc ale časem musím si k tomu sednou dal jsem za to 1.400 miloš
|
18.8.09, 20:39 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
mě to spíš přijde,že bud si turbo přisává nějakou skulinkou a nebo je prostě K.O.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
20.8.09, 21:15 |
|
|
Jarda S.
|
Josef.Radocha píše: mě to spíš přijde,že bud si turbo přisává nějakou skulinkou a nebo je prostě K.O.
jo ale tohle začlo během tejdne
|
21.8.09, 06:43 |
|
|
Pech.
|
zkontorluj tu gumovou hadici mezi turbem a sáním, občas bejvá prošlehaná, má to málo vzduchu, hůř to jede, víc žere a hulí... mno ale origo stojí 4kkč.....
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
21.8.09, 22:52 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Sadra17 píše: Josef.Radocha píše: mě to spíš přijde,že bud si turbo přisává nějakou skulinkou a nebo je prostě K.O. jo ale tohle začlo během tejdne však to praskne kdykoli. Skontrolujto a pak dej vědět. Jednoduchá zkouška je to obalit nahusto izolační páskou a uvidíš co to udělá
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
22.8.09, 17:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|