|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
chcípání motoru pod plným plynem - forman BMM
Autor |
Zpráva |
cyz
|
chcípání motoru pod plným plynem - forman BMM
Poslední dobou mi nějak začíná zlobit motor - když jedu na 5 pod plným plynem tak najednou motor zhasne, když pustím plyn a případně vyřadím tak na volnoběhu normálně jede a hned zase přidám tak už jede normálně, udělalo mi to cca 3x ale znepokojuje mě to....čím by to mohlo být? Že by zase palivové čerpadlo?
|
28.8.09, 06:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: chcípání motoru pod plným plynem - forman BMM
cyz píše: Poslední dobou mi nějak začíná zlobit motor - když jedu na 5 pod plným plynem tak najednou motor zhasne, když pustím plyn a případně vyřadím tak na volnoběhu normálně jede a hned zase přidám tak už jede normálně, udělalo mi to cca 3x ale znepokojuje mě to....čím by to mohlo být? Že by zase palivové čerpadlo?
před karbec musíš vřadit tlakoměr delší hadice a vyvést pod stěrač a na ten tlakoměr
a když ten motor chcípen tak co na tom tlakoměru pořád tam musí být 1 jinak tolerance 0.8-1.2 pak ho dej zas na nádrž a když bude po stěračem hodnota KO k nule a na čerpadle OK je to filtr miloš
|
28.8.09, 08:23 |
|
|
cyz
|
Re: chcípání motoru pod plným plynem - forman BMM
Na tuhle metodu počkám než to začne dělat častěji, teď mi to takhle zakucká cca 1x za týden a žádné delší cesty nad 100km už tuto sezonu nemám v plánu. Filtr má najeto 50 000km tzn. 10tis. do výměny což bude někdy v říjnu.
|
28.8.09, 12:26 |
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
mi todle delalo jak mi upadl svornik rozdelovace a mel sem predstih nejakych 20° a vice
|
28.8.09, 18:15 |
|
|
ferrari
|
A to totálne zhasne, či kucká? čo pritom robí otáčkomer?
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
28.8.09, 20:29 |
|
|
škodař
|
logicky to vypadá taky na ten filtr
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
28.8.09, 21:20 |
|
|
NOVON
|
CYZ: Výrobce udává výměnu pal. filtru po 60 tis km,ale tohle je max interval výměny..Myslím,že 50 tis je až až vzhledem k diskutabilní kvalitě pohonných hmot v ČR..Tak že buď filtr nebo sítko v nádrži..Pokud to nebude lepší,tak udělej co píše Miloš..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
28.8.09, 21:41 |
|
|
ferrari
|
NOVON píše: CYZ: Výrobce udává výměnu pal. filtru po 60 tis km,ale tohle je max interval výměny..Myslím,že 50 tis je až až vzhledem k diskutabilní kvalitě pohonných hmot v ČR..Tak že buď filtr nebo sítko v nádrži..Pokud to nebude lepší,tak udělej co píše Miloš.. Presne-presne, ja mením palivový filter raz za rok a aj tak som mal problém - stačí raz natankovať nekvalitný benzín, či použiť benzín zo špinavého kanystru...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
29.8.09, 10:29 |
|
|
cyz
|
ok, v nejbližší době vyměním....problém bude asi v dodávce paliva, kdyby byl v zapalování tak myslím že bych to poznal podle otáčkoměru
|
29.8.09, 21:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|